11

Gibson és Seagal megküzd egymással az Expendables 3-ban

Hivatalosan még nem erősítették meg, de állítólag Steven Seagal jelenlétére is számíthatunk a The Expendables 3-ban. Őt korábban is felkérték már, de az immáron DVD-s akciófilmekben aprító színész elveire hivatkozva mondott nemet, mivel az egyik producer átverte őt pénzzel. Mel Gibsont először a harmadik rész rendezésével hozták összefüggésbe, ám végül Patrick Hughes vehette kezébe a gyeplőt. Ugyanakkor  állítólag Gibson nem ment messzire, a történet főgonoszát alakíthatja.

Több bulgáriai hírforrás is arról számolt be nemrég, hogy Seagal és Gibson valóban játszani fog a produkcióban. Sőt, lesz közös jelenetük is, nem egymás oldalán fognak állni, éppenséggel meg fognak küzdeni egymással.

A forgatókönyv több változtatáson esett át, hogy helyet kapjanak az új jövevények is, hiszen Jackie Chan, Wesley Snipes, Nicolas Cage és Milla Jovovich felbukkanására is számíthatunk.

11 komment

 1. Nekem bűzlik, továbbra is szkeptikus vagyok. Továbbra is úgy gondolom, hogy Gibson nem lesz benne a filmben.

 2. Szerintem jobb volt a 2., mint az 1.! Szóval csak így tovább!
  Gibsonnal kapcsolatban meg várjuk meg a hivatalosat, igaz ami igaz.

 3. Csak szórakozásból fogadják el a meghívásokat a színészek vagy csak azért mert nincs munkájuk? Nem hiszem, hogy lenne annyi bevétele a filmnek, hogy ennyi magas nívójú nevet kifizessenek 😀

 4. Cage gázsija 6-7 millió körül mozog, de általában ezt főszerepért kapja. Itt mellékszereplő lesz. Snipes mennyit kérhet? Pár százezer dolcsit. Jovovich sem akkora sztár, hogy hatalmas összegeket kapna.

  • A Tolvajtempóért, A fegyverek szaváért, A nemzet aranyáért 20 milliót tehetett zsebre. A 90-es évek vége volt számára az aranykor, de jött pár csúnya bukta és már kevesebbet kap. A Féktelen haragért 6 millát kapott, a Szellemlovas 2-ért 7,5-öt. A Mocskos zsaruért meg csak 2 misit.

 5. Hát én is csak a megerősítést várom Gibsonnal kapcsolatban….jó ötlet, hogy badass figurákat vállal, lásd Machete…mondjuk ő biztos nem a pénzért vállalja, válása után is 300 millió a vagyona és bár bukott a Sötétség határán, azért a 10 milliós gázsit ott is zsebre vágott..
  bár igaz az ezrdefordulón ő is több mint 20 millát keresett egy filmel plussz nyereségrészesedés,de amellett, hogy akkoriban egy rendezett családapa imidzsét építgette…:) A Hazafival, a Csibefutammal és a Mi kell a nőnek? segítségévek egymásután 3 filmmel is átlépte a 100 millás amerikai bevételt, amire ugye nem sokan voltak képesek, mind a mai napig..

 6. Meg azt se felejtsük el, hogy mellékszerepért nyílván amai is népszerű sztárok is csak a szokott gázsi kb harmadát teszik zsebre….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *