4

Cage nem lesz benne az Expendables 3-ban

Nicolas Cage éppen a The Frozen Ground thrillerét reklámozza,  a Den of Geek szerkesztője beszélgetett vele a film kapcsán és e mellett szóba került a Kick-Ass és az Expendables folytatása.

A színész elárulta, hogy nem lesz benne ezekben a produkciókban, úgy fogalmazott, hogy a netre kikerült híresztelések nem tényeken alapultak, még csak nem is vett részt semmiféle hivatalos megbeszélésen. Hozzátette, hogy kedveli azokat, akik ezeket a filmeket készítik, de valószínűtlen, hogy őt lássuk az említett alkotásokban.

Korábban megemlítették, hogy Cage néhány jelenet erejéig, valószínűleg flashback-ekben feltűnik a Kick Ass 2-ben, Sylvester Stallone pedig többször emlegette Cage nevét a következő Feláldozhatók kapcsán.

A Szellemlovas ugyan visszamotorozott a Marvelhez, de a hozzá intézett kérdés után ismét megerősítette, hogy ő biztos, hogy nem játssza el többé a főszerepet és azt szeretné, ha egyszer majd női főhőse lenne a filmnek.

Melyik régebbi alkotásához szeretne egy folytatást? Erre Cage azt felelte, hogy a Fegyvernepperhez, úgy gondolja, hogy ebből remek második részt lehetne forgatni, különösen ezekben az időkben, amikor a fegyvertéma ennyire aktuális. Volt korábban egy ötlet is erre vonatkozóan, a filmbeli fia állt volna a középpontban, aki felnővén belekeveredne a fegyverbizniszbe.

 

4 komment

  • a fegyvernepper tényleg a legjobb filmje, és az egyik kedvencem, szóval lényeg a lényeg: ehhez nem szabad folytatást csinálni.

 1. Még jó, hogy jön ez a lófejű, minden alja filmben kanalazó szerencsétlen egy Bruce Wilis – Stallone – Van Damme – Schwarzenegger csapathoz? 😀

 2. Az tény, hogy Cage eléggé lecsúszott és mindent elvállal, de azért a fent említettek se azok akik csak jó filmeket tesznek le az asztalra.

  Stallone mostanában megint belelendült az akciófilmezésbe, ki tudja milyen sikerrel.

  Van Damme szintén DVD gyáros ahogy Cage vagy Seagal

  Willis – Die Hard 4 és a többiek…most komolyan.

  Schwarzenegger – Majd kiderül mennyire adja alább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *