6

Batman reboot és Igazság Ligája 2015-ben?

justiceleagueAz AICN viszonylag megbízható forrásból származó információkkal szokott szolgálni, ezúttal egy olyan végtől kaptak bizonyos dokumentumokat, amely elég közel áll a Warnerhez. Az iratok igazán lényeges részleteket nem tartalmaztak, inkább csak a tervezett bemutató dátumokról esett szó.

E szerint a stúdió a Batman rebootot és az Igazság Ligáját 2015-ben szeretné bemutatni. Ha ez igaz, akkor a Denevérember szerkójába bújó színész jó időre le lesz kötve és ha mindkét filmet két év múlva akarják a mozikba küldeni, akkor 2014-ben mindkét filmhez hozzá kellene látni.

Hamarosan minden kiderül, ma a Warner is képviselteti magát San Diegoban és gyakorlatilag muszáj, hogy nagyot szóló hírekkel szolgáljon.

6 komment

  1. Kell is valamilyen új Batman, mert ettől a Christopher Nolan féle borzalomtól hányingerem van.

    • ízlések és pofonok. a Tim Burton-féle 2 rész is jó volt, de sokak szerint ez a reálisabb,darkosabb verzió jobb mint a többi. hányadéknak nevezni elég erős túlzás

    • A Börtön-féle Muppets/Meet the Feebles világára, vagy Schumacher Akciócsoport Most fílingjére izgulsz jobban? (Én az előbbire tippelek)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *