7

Az éhezők viadala: Futótűz poszterek

Borítékolható, hogy Az éhezők viadala folytatása szintén hatalmas siker lesz. Egy olyan fiatal felnőtteknek szóló alkotás, amelynek minőségével a kritikusok is nagyjából ki voltak békülve.

ehezokviadala30ehezokviadala40 ehezokviadala31 ehezokviadala32 ehezokviadala33 ehezokviadala34 ehezokviadala35 ehezokviadala36 ehezokviadala37 ehezokviadala38

7 komment

  • Győzelmi körút, Snow elnök eltenné láb alól Katniss-t, de még vár vele. Lázadás készül, Snow elnök odacsap.

   • de mi az hogy 75. hunger games, ez ilyen küzdjenek meg a korábbi győztesek akik még életben vannak?

    • Az első regény nem tetszett igazán, így nem is folytattam, de ha jól tudom a folytatásokban egymásnak eresztenék az eddigi győzteseket. Szerintem ez csak a harmadik részben lesz.
     A könyv tartalma ez: Katniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, így ők és a családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Győzelmi Körút, ismét csak a tévénézők árgus szeme előtt. A kötelező udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban.

     • oké köszi tehát akkor lényegében ez a 75th HG ez lényegében a 3. részre várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *