3

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie előzetes

ultramarinesNincs már sok hátra, az Warhammer 40.000 kedvelői március 5-től DVD-n és Blu-Rayen megnézhetik a elkészült animációs filmet. Mindehhez 45 percnyi bónusz anyag is társul.

A 41. században az Űrtengerészgyalogosok tartják vissza a földönkívüliek hordáit. A beválogatott tagokon genetikai módosításokat hajtanak végre és a legmodernebb páncélzattal szerelik fel. Nem ismernek félelmet, ők a halál angyalai. És minden egység közül a legjobb az Ultramarines csapat. Néhány sokat látott veteránt küldenek közülük mentőakcióra egy távoli bolygóra, ahol kiderül, hogy egy brutálisan gonosz lény garázdálkodik.

3 komment

  1. Egy csöppet gagyi ez a grafika. Nem is tudom mikor, de hónapokkal ezelőtt már lehetett látni valami anyagot ebből. Látom semmit sem haladt a minősége, kár érte.

  2. Sajnos a gyenge CG tényleg sokat rontott rajta. Nem a lego bionicle-ön edzett gárdára kellett volna bízni látványt. Még a mozgásukat sem tudták visszaadni… Még a Daw2 intrója is sokkal jobban meg lett csinálva… na olyan grafikával fasza lenne a film… de a Games Workshop sóher volt egy normális gárdát megbízni a feladattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *