23

Linda visszatér!

lindaA 80-as évek közkedvelt sorozata a Linda volt, mellesleg ha tetszett, ha nem válogatni igazán nem lehetett. Ugyanakkor teljes mértékben szórakoztató krimiszéria volt, Görbe Nóra minden részben kibújt cipőjéből/papucsából, majd hangos “Íjjá”-zás közben lerúgta a bűnözőket. Szép volt, jó volt, remek volt és mindenki olyan babettát akart, amellyel a főhősnő suhant.

Ki gondolta volna, hogy a nyomozónőt ismét viszontláthatjuk? Az origó tájékoztatása szerint 2014-ben Linda fellépdel a vásznakra, a rendezői teendőket Martin Csaba, a Dobogó kövek és Brooklyn alkotója látja el. Az ötlet akkor született meg, amikor Martin egy reklámfilmet készített éppen Görbe Nórával.

Linda a filmben okos és tapasztalt zsaru lesz, aki nem retten meg a veszélytől, de fizikailag már nincs a topon. Lesz partnere is, őt Tánczos Tamás játssza, karaktere inkább erős, mint eszes lesz.

A kiindulási pont, hogy “a korkedvezménnyel nyugdíjba vonult rendőröket visszairányítják a munka terepére, így Lindát is, aki bekerül a fiatal kollégák közé. Egy több szálon futó nyomozás kezdődik el, amelynek a szálai a határainkon is túlnyúlnak, és végül összefutnak. Sok verekedés lesz a filmben és sok helyzetkomikum”. – írja az origó

Van már kedvcsináló is, íme

Ez pedig a sorozat főcíme volt anno

23 komment

 1. Ezt most miért kell? Már az alapsztori is kritikán aluli… Normális magyar filmekre (tisztelet a kevés kivételnek)bezzeg nincs pénz…

 2. ÁHH tipikus magyar film esszencia megvan:
  – Márkajelzések
  – Pindroch “azt a büdös, mocskos” Csaba
  – egy “celeb” akinek kell a megélhetés- Johnny Gold
  És még sok egyéb
  – borzalmas kamera rángás
  – hülye, feleselges, ripacskodás – ajtó berúgás
  – jojó?
  – egy ütéstől elájulló testőrök
  – és most komolyan ki hiszi el GÖrbe Nóra rúgását? -.-
  Ami még hiányzik:
  – Scheller Péter, Mucsi Zoltán mellékszereplőként
  – indokolatlan nagy vízbe felületbe esés

 3. Ez a kedvcsináló, mindent csinált, csak kedvet nem, sőt ellenkezőleg. Ahogy Ben írta a kameramozgás pocsék, és zavaró. Görbe Nóra felett eljárt már az időt, feleannyira sem olyan rugalmas a mozgása, szaggatott és határozatlan.

 4. Ha jól rémlik egyszer már megpróbálták feltámasztani Lindát, persze zakó lett. Ez is az lesz, ha lesz belőle egyáltalán valami. Görbe Nóra finoman szólva nem jó színész, az eredeti sorozatot sem az ő alakítása miatt, hanem annak ellenére volt sikeres.

 5. Érdekes látnom Johnny Goldot 🙂 Még mielőtt felett “fedezve” jártam abba az edzőterembe ahol ő is volt itt Debrecenben. Hááát nem gondoltam, hogy ez lesz belőle :(. Úgy látszik még mindig meglehet élni a hülyeségből :(.

 6. Fúúúúúúú ez fájt, nagyon, itt bent!
  J. Gold nulla , tehetségtelen, mint a rendezősrác, Linda már öreg, Pindroch meg gondolom jópofiból bevállalta.
  Egy kérdésem van:
  – Ez Miiii a fasz akar lenni????

 7. egy újabb magyar műVÉSZfilm amit Dancsó Péter élvezettel fog kielemezni, másra úgysem jó.:D

  ezt a csabi gyereket úgy szájba csűrném, tehetségtelen paraszt.

 8. “a rendezői teendőket Martin Csaba, a Dobogó kövek és Brooklyn alkotója látja el”. Dobogó kövek… ajjaj.

 9. Én szeretném ha jó lenne igen biztos fájna sok Tv produkció után a visszatérő LINDA tarolt DDDDDDDDD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *