6

Jövőre kosarazhat együtt Bieber és Wahlberg

Mark Wahlberg Justin Bieberrel közösen fog játszani egy kosárlabdás filmben. Bizonyára van olyan, aki arra számított, hogy ez csak egy rossz vicc lehet és amúgy sem lesz semmi belőle semmi, de Wahlberg megerősítette, hogy jövőre hozzá fognak látni a forgatáshoz.

“Éppen a Paramountnál voltam egy teljesen más produkció miatt, de hirtelen feltettem a nagy kérdést: ‘Mit szólnátok ahhoz, ha én és Justin Bieber egy Pénz színe-szerű utcai kosárlabdás filmben játszanánk?’ Azonnal megvették az ötletet! Kidolgoztuk a forgatókönyvet, a stúdió kedvelte, akárcsak Bieber menedzsmentje.” – mondta Wahlberg

Mivel a tinisztár és a színész sem ér rá egy darabig, így a forgatás valamikor 2014-ben indulhat “Bieber a koncertekkel van elfoglalva, nekem sincs egy szabad percesem sem  a Transformers 4, a Ted 2 és egy másik tervezet miatt, szóval talán jövőre bele tudunk vágni. Ha úgy alakul, hogy mégsem tudok részt venni benne, akkor lepasszolom másnak a lehetőséget, de producerként mindenképp kitartok a projekt mellett.” – folytatta a színész, hozzátette, hogy a történetben Bieber egy jó kosaras lenne, ő pedig a mentorát alakítaná. Úgy jutott eszébe az ötlet, hogy látta egy celebmeccsen, ahol nagyon jól játszott.

6 komment

  1. No way! Pedig Whalberg nagy Lakers drukkoló, legutóbb is kint volt a Heat elleni meccsükön. De, hogy pont Bieber. Van egy sejtésem, hogy nagyon távol fog állni az Egy kosaras naplójától. Azért belepillantanék abba a forgatókönyvbe.

  2. Wahlberg a Transformersben is komolytalankodni fog…meg majd most ebben is…:/ Bieber miatt én meg nem fogom nézni,legalábbis pénzt nem fogok rá áldozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *