1

Heti bemutatók – Lincoln és a gengszterosztag

0lincoln

Lincoln: Steven Spielberg filmjében Abraham Lincoln és kabinete a rabszolgaság eltörléséért küzd. Daniel Day-Lewis játssza a főszerepet, többek között Tommy Lee Jones, Lee Peace, David Strathairn és Sally Field erősítik a produkciót.

A rajtaütés (The Raid Redemption): Az indonéz akciófilmben egy kommandós csapat megpróbál feltűnésmentesen eljutni egy ház legfelső szintjére, hogy elkapjon egy hírhedt gengsztert.

Gengszterosztag (Gangster Squad): Ruben Fleischer filmje a 40-es években játszódik, James Brolin karakterét azzal bízzák meg, hogy vessen be minden eszközt a Sean Penn által játszott maffiózó üzletének szétverésére és a bűnözés visszaszorítására.

40 és annyi (This is 40): Judd Apatow a Felkoppintvában megismert Pete és Debbie (Paul Rudd és Leslie Mann) köré építette fel a vígjátékot. A pár próbál új kihívásokat találni, e közben szüleikkel és a gyerekekkel is valahogy el kell bírniuk. Nehéz dolgok ezek, főleg ebben a korban.

Vérturisták (Sightseers): Az angol vígjátékban Tina édesanyjával él, aki nem igazán enged nagyobb mozgásteret lányának. Ám Tina megismerkedik Chris-szel, együtt indulnak kempingezni, de elég hamar kiderül, hogy a srác gyilkos, majd együtt kezdenek ámokfutásba.

 

Egy komment

  1. A Gengsztonerosztagot szerintem majd otthon nézem, a rossz kritikák miatt. Sajnálom 🙁

    A Raidet még a nyáron láttam, csak ezért nem nézem meg moziban.

    A Lincoln meg biztos jó, de az előzetes kész röhej.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *