4

Heti bemutatók – Arnie akcióban

0tls

Újra szól a soklövetű.

Kényszerleszállás (Flight): Robert Zemeckis visszatért az élőszereplős filmekhez. Denzel Washington egy pilótát játszik, aki briliáns módon tesz le egy sérült repülőgépet, ám hamarosan kiderül, hogy felszállás előtt alkoholt fogyasztott.

Kvartett – A nagy négyes (Quartet): A kamera mögött Dustin Hoffman ténykedett. Egy művészotthon falai között éldegél néhány zenész, majd kiegészülnek egy negyedik taggal is, együtt gyakorolhatnak a közelgő Verdi gálára.

Erőnek erejével (The Last Stand): Arnold Schwarzenegger nagy visszatérése lett volna, de bukott. Arnie egy kisváros seriffjét alakítja, akinek meg kell állítania egy gengszterfőnököt.

Anna Karenina: Joe Wright ismét Keira Knightleyval dolgozhatott, ezúttal Tolsztoj klasszikusát vihették a vásznakra. Anna férjes asszony, de a kapcsolatuk régen nem működik, majd viszonyba keveredik egy báróval.

Egyesült állatok (Konferenz der Tiere): 2010-es német animációs film. Afrika állatok várják az éves áradást, ám az emberek gátat építettek, ezért fel kell kerekedniük, hogy ivóvizet találjanak.

4 komment

  1. Azért egy kicsit (Na jó nem kicsit…) vérzik a szívem, hogy ennyire nincs pénzem moziba menni… A ’90-es években és a 2000-es évek elején heti egy-két mozifilm volt az átlagom, szó szerint még a szart is megnéztem (Flubber, Magoo, stb…), most is megnézném a Flight-ot és a The Last Stand-et, de tényleg nincs rá gubám… (Nem vagyok csóró, de másra kell.). És ez az egyik ok amiért nem járok moziba és inkább letöltöm (IGEN! Jól olvastad…). A másik ok a mozi közönsége. És akinek nem inge, ne vegye magára! Én mindig pofázó, röhögő, rugdosó, telefonáló, zabáló (Volt, hogy kolbászt evett(!)) emberek közé keveredem. Nem hagyják, hogy bele éljem magam a jobb filmekbe. “HŐ! De gagyi!” “HŐ! Ez vicc kategória!” (Mondja ezt a Kaptár 5-ik részénél, mert nem is sejtette milyen lesz…)

    Na mindegy, bocsi az “OFF”-ért.

    • engem a széktámla rugdosás-telefonálás kombó bassza fel az agyam.
      nem igaz hogy nem tud elférni 🙂

  2. Megvolt a Last Stand. Akinek bejött az előzetes alapján, az nem fog csalódni benne. Mondjuk ez tipikusan egy olyan film, amiben ha nem Schwarzi lenne a főhős, tized ennyire se érdekelne. Na de hát épp ez a lényeg. 😀 Tetszett, hogy nem terminátorkodott, nagyjából realisztikusan hozta a korát (már amennyire egy ilyen filmben ez lehetséges:D), pl. mikor leesett a tetőről percekre úgy maradt. Agykikapcsolós szórakozásnak tökéletes, ha valaki szereti a műfajt. 70%-ot megér nálam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *