10

A Disney megvette a Lucasfilmet! 2015-ben új Star Wars film?

Atyaég, a Disney nem elégszik meg azzal, hogy nála van a Marvel és a Pixar. 4,05 milliárd dollárért még a Lucasfilmet is megvette. Dagobert bácsiéknál nincs válság, jól megy a szekér. A Lucasfilm elnöke Kathleen Kennedy lett.

A THR részleteket később közöl (talán holnap), de annyit már megszellőztettek, hogy 2015-ben érkezik egy új Star Wars film. Az Erő legyen velünk.

10 komment

 1. Nem meglepőd, de érdekes. Remélem az új Star Wars film tényleg új lesz, s nem valami remake.

 2. Hát igen…előbb-utóbb várható volt,hogy ez befog következni. Sok lehetőség van még a Star Wars-ban,azért egy kicsit örülök,mert az előzmény trilógia nem tartozik a kedvenceim közé. Én kíváncsian várom mi is fog kisülni belőle.

  • Ha jól értelmeztem (a nem megbízható angol nyelvtudásommal), akkor maga Lucas nyilatkozta le azt, hogy még örül is, hogy még életében tovább lép rajta a Star Wars, előbb-utóbb valaki úgyis hozzányúlt volna. Az sem lehet véletlen, hogy begyorsították a 3D-s SW bemutatókat.

   • Az Origo-n azt írték Lucas mindig is úgy tervezte, hogy a Star Wars túl fogja őt élni, tovább fogják vinni a halála után is, és fontosnak tartja, hogy még az életében megtörténjen az átmenet. Konzultánsként továbbra is ott lesz a filmek és sorozatok mellett.

 3. Aztakurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ez a hír annyira ütős, hogy méltó arra, hogy ezzel induljon az új-régi honlap.

  Nagyon nagy, egyedül az gázos kissé, hogy pont a Disney a vevő. De végülis a Marvel cuccok is náluk vannak, és azokat nem cseszték el.
  És az is igaz, hogy Lucasnál rosszabb kezekben sajnos nem is lehetett volna az utóbbi években.

 4. Érdekes hír.

  Talán jobb is, hogy Lucas ráhagyja másokra, én ennek az embernek már azt sem hiszem el, amit kérdez. A kérdés az, hogy milyen minőségűek lesznek az új mozifilmek. A VII-IX-re több verziót olvastam már, de a jobbak mindegyike súlyosan használja a IV-VI szereplőit, nem tudom, meg lehet-e őket ilyesmire nyerni. Vagy teljesen új utakon kellene elindulni. Csak ésszel és ötletesen, mert az I-III borzalmas lett, és szerintem a Disney sem akar egy újabb John Carter-t.

 5. Én szeretem a Star Wars-t nagyon, úgyhogy ha jön új film, én kíváncsi leszek rá.

  Viszont ezzel a lépéssel szerintem az esetleges komorabb hangulatú Star Wars filmet el lehet felejteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *