15

Stb…

guardians_galaxy_-_2012_h.jpg

 • James Gunn (Super, Slither) írja a Guardians of the Galaxy, a Marvel kisebbik szuperhős csapatáról szóló film forgatókönyvének második átdolgozását.
 • A Universal elhatározta, hogy áttolja december 25-re a Nyomorultak (Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway) bemutatóját.
 • Rupert Wyatt, a Rise of the Planet of the Apes rendezője nem fog visszatérni a folyatásra.
 • Nem rég láttunk egy Amerika kapitány jelenetet, ami nem fért bele a Bosszúállók mozis verziójába. Chris Evans szerint ez be fog kerülni a második Amerika kapitány filmbe, mert sokkal inkább a kapitány személyes történetéről szóltak, mint a csapatról. Evans azt is megemlíti, hogy szívesen beugrana ey cameora a Thor második részébe.
 • Nemrég arról szóltak a pletykák, hogy Channing Tatum rendezheti a Magic Mike 2-t, de Tatum bejelentette, hogy előbb egy kisebb projektet szeretne rendezni, mielőtt ilyen nagy fába vágja a fejszéjét. Gondolom, most minden Droid elmorzsolt egy könnycseppet.

 • Az io9-nak van egy szuper exklúzív videója a Cabin in the Woods Bly-ray kiadásából [SPOILER] arról, hogyan készült a filmvégi szörny orgia. Jó látni, hogy a CGI és green screen mellett olyan régimódi perspektíva trükköket is bevetettek, mint belerakni egy pókot egy kis dobozba, aztán sokkal nagyobb méretben mutatni. Úgy tűnik az effektes srácok nagyon jól szórakoztak, még ha ez a rész csak pillanatokra is látszik a filmben.

15 komment

 1. “hanem a világ egyik legnagyobb gazdaságát is egész ügyesen eligazgatta Kalifornia kormányzójaként”

  Annyira ügyesen, hogy állítólag majdnem csődbe vitte Kalifornia államot 8 év alatt. Ez elég ügyes?

  Ellenőrizzük két forrásból is a leírandó “tényeket” mielőtt leírjuk…

 2. @filmfreak paul: Azért ez nem a HVG vagy a Huffington Post, és sem adatokat írtam (hény százalékkal csökkent az állam deifcitje) hanem egy általános megjegyzést egy vicces kis videóhoz, szóval hagyjuk már ezt “két forrst a tényekhez” dolgot. Szerintem egy ausztriai body builder oincértől az sem rossz, hogy nem voltak lézongésok az éhezés miatt az utcékon. De csak a TE kedvedért kivettem a szöveget, ott a meztelen videó, ha valaki emiatt pampog hozzád küldöm.

 3. a galaxis őrzői normál film lesz vagy csak animációs? Mintha a kezdetekben ez is kérdéses lett volna.

 4. @Vészmadár: Állítólag írd be a gugliba és minden portál ezzel volt tele évekkel ezelőtt. Majdnem.

  @FayeFaye: Küld hozzám. Írtam levelet, hogy mi az álláspontom, majd elolvassátok.

  Ez egy jó értelemben vett trollkodás volt a részemről…:) Sajnálom, hogy nem úgy sikerült…

 5. @filmfreak paul: de milyen leírandó tényeket? senki nem írt le semmit, ezt a videóban mondták

  amúgy a gorillás csávót sajnálom, ezt a Rupert Wyattet, hogy nem folytatja, mert
  a film drámailag és akció szempontjából is nagyon rendben volt, persze nekem semmi ellenvetésem egy full akció folytatáshoz, de így félő kimarad a lélek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *