0

The Master teaser – P.T. Anderson és a vallás

2009 végén jelentették be, hogy Paul Thomas Anderson következő filmjében egy szcientológiához hasonló vallást alapító fickó áll majd a középpontban. Egy ideig az Universalnál pihent a projekt, majd arra hivatkozva megváltak a projekttől, hogy a forgatókönyvben akadnak hiányosságok és a 35 milliós dolláros költségvetés soknak találják. Nem merték kimondani, hogy nem elég tökösek. Anderson próbálkozott finanszírozót keresni, majd 2011-ben a milliárdos Larry Ellison lánya került a képbe, aki egymaga állta a teljes büdzsét.

Philip Seymour Hoffman játssza a karizmatikus vezetőt, aki teljesen behálózza Joaquin Phoenix karakterét. Az alkoholista fickó nem csak követője, de egyben legjobb barátja is lesz a prédikátornak. Azonban némi idő elteltével kinyílik a szemem és már egyáltalán nem tetszenek neki mestere tanai.

Reese Witherspoont akarták megnyerni Hoffman feleségének, végül Amy Adams írt alá. Emma Stone-t és Amanda Seyfriedet is megkörnyékezték a pásztor lányának szerepével, a karaktert Ambyr Childers fogja játszani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *