1

Muppets játék

Jövő héten, május 23-án jelenik meg DVD-n a sok poénnal megspékelt Muppets, amelyhez kapcsolódóan a forgalmazó jóvoltából 1 db plüssfigura kerül kisorsolásra. Csupán egyetlen kérdésre kell megadni a helyes választ, a játék július 1 éjfélig tart, a nyertest e-mailben értesítem.

A kérdés, amire válaszolni kell:

1, Mi a neve a filmben bemutatkozó új Muppetnek?
A, Miss Röfi
B, Walther
C, Breki

 

Muppets  (KN)
Vígjáték/családi
2011 – USA
Eredeti cím: The Muppet’s
Rendező: James Bobin
Szereplők: Amy Adams, Jason Segel és Chris Cooper
Korhatár: Korhatárra tekintet nélkül megtekinthethő (KN)

DVD megjelenés: 2012. május 23.

A Muppetok a legjobb fejek!
Jason Segel, a három alkalommal is Oscar®-díjra jelölt Amy Adams* és az Oscar®-díjas Chris Cooper** együtt bolondozik mindenki kedvenceivel, a Muppet-show társulatával valamint szupersztárokból álló barátaikkal: az eredmény egy kihagyhatatlan családi vígjáték!

Los Angeles-i vakációjuk során, a világ legnagyobb Muppet-rajongója, a testvére és a barátjuk leleplez egy ördögi tervet, melyet egy kapzsi olaj milliomos szövöget, hogy tönkretegye a Muppet show-t. Nincs más hátra, a triónak rá kell vennie Brekit, Miss Röfit, Topi macit és barátaikat, hogy újra vállaljanak közös fellépést, és mentsék meg a színházukat. A nagy csapat végül összeáll, kigyulladnak a fények, jönnek a viccek és még jó zene is szól. Minden idők egyik legjobb Muppet-show-ja Disney DVD-n szórakoztatja a kicsiket és nagyokat – ezek az arcok igazán ellenállhatatlanok!

*A legjobb női mellékszereplő díjára jelölve, 2005: Junebug, 2008: Kétely, 2010 The Fighter – A harcos, legjobb női mellékszereplő
**A legjobb férfi mellékszereplő díja, 2002: Adaptáció

Hangok: magyar, angol (5.1)
Feliratok: magyar, angol, angol (halláskárosultaknak)
Játékidő: 103 perc
Képarány: 1.78:1

EXTRA (magyar felirattal!)
Minden idők leghosszabb bakigyűjteménye (a Muppet-történelemben)

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *