12

Liam Neeson ismét kemény

Az utóbbi évek legjobb akciófilmje az Elrabolva (Taken) volt. Mégis volt egy olyan érzésem, hogy ezt Luc Bessonéknak csak szerencséjük volt. Liam Neeson azt mondta, hogy a forgatókönyv egy B kategóriás akciónak tűnt, de bevállalta, annak ellenére, hogy úgy érezte, hogy ez talán csak DVD-n jön ki.

Neeson eleinte húzódozott a második résszel kapcsolatban, Besson még azt is fontolóra vette, hogy mást szerződtet a helyére, de végül sikerült dűlőre jutniuk. Az első részben Bryan Mills (Neeson) lányát, Kimet (Maggie Grace) elrabolják, de az egykori ügynök Párizsba utazik és szétcsap az alvilágban. A második felvonásban az egyik kicsinált emberrabló édesapja bosszút fogad, Millst és feleségét Isztambulban elkapja. Lányuk azonban kiszabadítja őket, majd akcióba lendül, hogy kiiktassa a családját fenyegető fickót és annak embereit.

12 komment

  1. Az első rész tényleg elég B-re hajazott,de végül szórakoztató lett,bár a története elég elcsépelt volt. Remélem nem fogják megint elrabolni a lányát…

  2. Ez egy etalonnak számít a maga műfaji keretei között. Simán jöhet a folytatás.

  3. A keménykedésen van a hangsúly, a történet kevésbé lényeges.
    Jöhet a 2.rész.

  4. A lányuk vagyis Kim szabadítja ki őket??!! Érdekes fordulat, az első részben ő szorult mentésre most meg ő ment! 😀

  5. a film alapsztorija is durva volt, annyiban, hogy komoly dologgal foglalkozik
    emberkereskedelem, prostitúció, gyerekeket rabolnak
    sajna tényleg vannak ilyen emberek, mégse számolják fel ezeket a bűnszervezeteket, sok rohadt korrupt rendőr meg gengszter miatt
    le kéne lövetni az összeset

  6. Szomorú vagyok, hogy folytatják. A Taken egy különlegesség volt, folymatos pörgés, akció, de nagyon okosan kivitelezve. Pont nem a “mindenkit-csétcsapok-lelövöm-szétvágom” kategóriába soroltam eddig. (Arra ott vana a Crank pl.)Így már elcsépelt lesz. Érzem. Ne legyen igazam.

  7. Azért írom, hogy Bessonéknak szerencséjük volt, mert az utóbbi években nem tudtak összerántani egy hasonló filmet. Próbálkoztak ütős akcióval, de csak félsikerrel. Ráadásul Megaton készíti, aki egy gyenge Szállító 3-at és egy nem rossz, de az Elrabolva 2-höz kevés Colombianát gyártotta.

  8. @Rolee83: Szerintem biztosan nem az lesz a történet,mert akkor Liam csak mellékszereplő lenne,de ahogy a képek is mutatják ő fog akciózni megint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *