2

Lautner bevállalta a Tracers akciófilmet

Volt idő, amikor Taylor Lautnerről úgy gondolták, hogy sztár lehet és több, nagyobb költségvetésű projekt körül is megfordult a neve. Aztán eljött az első próbatétel az Alkonyatban leginkább szenvedő ábrázatot vágó kockahasú fiatal színésznek, de az Elhurcolva (Abduction) pont azt nem tudta bizonyítani, hogy Lautner elbírna egy akciófilmet a vállán. Sebaj, Lautner tovább próbálkozik, bizonyítani szeretne, ő lesz a Tracers főszereplője.

Egy new york-i biciklis futárt alakít, de még mielőtt arra gondolnánk, hogy milyen gyorsan koppintották a Premium Rush-t el kell mondani, hogy teljesen más sztorival bír a projekt. Lautner karaktere nyakig áll az adósságban,  bűnözőknek tartozik, akik nem igazán bírják, ha az ügyfél nem rendezi időben pénzügyeit. Bringáját egy csaj miatt véletlenül összetöri, de ennek köszönhető bekerül a parkour világába. Az extrém sport segítségével gyorsan tudna pénzhez jutni, csábító lehetőség számára.

Mivel Daniel Benmayor rendezi a produkciót Lautner máris lemondhat arról, hogy ebből minőségi film lesz. Az úriember korábban a Paintball B kategóriás akciófilmet tette le az asztalra.

 

2 komment

  1. Nem Elrabolva, mert az egy nagyon jó Liam Neeson-film (Taken), hanem Elhurcolva. Jól tudom…?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *