15

Fast Six fejlemények

Júniusban kezdetét veszi a Halálos iramban 6 forgatása, amelyben Dwayne Johnson ismét Vin Diesel és Paul Walker nyomában fog loholni. De azért kellene egy főgonosz is, akit Jason Statham formált volna meg, de nem tudott megegyezni az Universallal, ezért elhajtott. Úgy tűnik, hogy helyére Luke Evans farol be, a stúdió már tett is ajánlatot a színész számára, akit idén A hollóban (The Raven) és a Hobbitban láthatunk.

A The Daily Mail angol pletykalap úgy tudja, hogy Rihanna is tövig nyomhatja a gázt, az énekesnő nem Dieselék oldalán fog száguldani, hanem az ellenfelük lesz. Ha az újság igazat ír, akkor Evans egyik embere lesz a Csatahajóban is keménykedő vékony hölgyemény. Remélhetőleg Michelle Rodriguez azért lekever neki egy-két nagy maflást. Rodriguez biztosan benne lesz a Fast Six-ben, a Variety információja szerint már le is szerződött a produkcióra, akárcsak a Machete folytatására.

Korábban szó volt arról, hogy Gina Carano MMA-sztár is fel fog tűnni a filmben. A Haywire főszereplője a Starpulse-nak elárulta, hogy még egyezkedik a fejesekkel és egyelőre nincs lezsírozva minden, de eddig kedvezően alakultak a megbeszélések. Hozzátette, hogy csak egy kis szerepről van szó. Asztalán hever még az In The Blood forgatókönyve, ami az Elrabolva akciófilmmel áll rokonságban, csak ezúttal nem egy tökös fickó, hanem egy kemény nő a főhős.

 

15 komment

  1. Engem a történet jobban érdekelne,azért elég szépen be lett befejezve az 5. és nem kellene elrontani,valami ismételt hajkurászással.

  2. rinyálkát mindenhova 😀 már kezd 2 fast 2 furious-os girl-power szaga lenni az egésznek…

  3. @koimbra: @mr.roper: a társalkodókat nem nagyon használjuk, ha van egy új hír valamiről abban hajlamosak vagyunk el el kalandozni másfele is, és beszélgetni, de a társalkodókat nem nagyon használjuk, vagy ez csak nekem tűnik így?!

  4. Kezd elfogyni a sebességfokozat, már a hetediknél (amennyiben lesz) is rezegni fog a léc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *