0

De Niro vs. Stallone

Úgy másfél évvel ezelőtt pendítették meg, hogy a Grudge Match bokszfilm két főszereplője Robert De Niro és Sylvester Stallone lehet. Azóta viszonylag csend honolt a projekt háza táján, de ma kiderült, hogy a tervezetet nem süllyesztették a fiók mélyére, a forgatás jövő év elején veszi kezdetét Peter Segal vezényletével. Ezzel együtt azt is megerősítették, hogy De Niro és Stallone a fedélzeten tartózkodnak. A két színész korábban a Cop Landben játszott együtt. Attól nem kell tartani, hogy szokatlan lesz számukra a szorítóba lépni, Stallone a Rocky franchise-ban bizonyított, De Niro pedig Jake La Mottaként osztogatta a súlyos ökölcsapásokat.

Nem számítson senki kőkemény drámára, Segal egy könnyedebb, poénokkal teli produkciót fog letenni az asztalra. Az úriember utoljára négy évvel ezelőtt jelentkezett filmmel, akkor a Zsenikém – Az ügynök haláli  (Get Smart) akció-vígjátékkal aratott, előtte a Csontdarálót (The Longest Yard) szállította le.

A sztori szerint két visszavonult bokszoló, Billy ‘A kölyök’ McGuigan és Henry ‘A Penge’ Sharp fénykorukban nagy riválisok voltak és most 50 évvel a címmeccsük után ismét kiállhatnak egymás ellen. A Gran Torino és a Get Carter producere Bill Gerber egyengeti a produkció útját.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *