22

A Men in Black 3 főcímdala

A Men in Black harmadik részének főcímdala ezúttal nem Will Smith-hez kötődik, hanem Pitbullhoz. Barry Sonnenfeld elmondása szerint a 19 éves lánya hívta fel a figyelmét az úriemberre, meghallgatott tőle néhány számot, megtetszett neki és felkereste Pitbullt. Egy szó, mint száz, hallgassátok meg… aztán össze lehet vetni azzal, amit Smith csinált korábban.

Az első MIB

 

És ez a szám készült a MIB folytatásához

22 komment

 1. Mindkét Smith szám zseniális volt és mára már klasszikus lett. De ez… Ez egy szutyok… Vállalhatatlan gagyi… Ahogy Pitbull is… :S

 2. Cigány Pitbull !
  ” Pitbull kutyák” “Pitbull kutyákkal jön le rám, egy 46 kg-os nőre ! “
  XD XD

 3. Az biztos, hogy nem csalódtam Pitbullban, mert ismét csak sikerült egy szar számot előállítania.

 4. “Barry Sonnenfeld elmondása szerint a 19 éves lánya hívta fel a figyelmét az úriemberre, meghallgatott tőle néhány számot, megtetszett neki és felkereste Pitbullt.”

  Barrynek nem kéne több munkát adni. konkrétan egy 19 éves hülye picsa mmiatt kell eltűrnie a világnak ezt a kotvány fost. Will Smith azért letett már pár dolgo az asztalra zeneileg is, csodálom, h hagyta ezt azt a szart. + hagyomány is megtörik ezzel, de minek?

 5. Reméltem, hogy rajtam kívül is mindenki egy nagy rakás hulladéknak fogja érezni ezt a remekművet.
  Pitbull, pfujj. 🙂

 6. Szerintem pedig nem sokkal szarabb mint mikor willshit rappel, egyik kutya másik eb, dallamtalan niggerszájfosás.

 7. Ki dugja ezt a faszit? Ha valamelyik zenei adon ragad a teve, minden harmadik szamban ott nyuzsog.

 8. Unplugged szeretem ezeknek a nagy macheroknak az összelopkodott számait hallgatni. Értsd: falból kihúzva a tápkábel! Késve megyek be a filmre.

 9. Tipikusan a mai divat szerint készült gagyi szám, felejthető tucatzene. Két fontos elemet tartalmaz, hogy megfeleljen a jelenlegi pop zenei formának: Pitbull és dubstep. Ezzel el is mondtam mindent.
  Iszonyat kiábrándító, s erőltetett.

 10. Ebből is látszik, hogy gáz lesz a film. Még BigWillie sem erőltette meg magát, hogy újra rappeljen, pedig a két MIB száma még most is jó.

 11. A traileren is látszott, hogy a film is elmarad majd színvonalban az előző részekhez, és ez a zene is csak ebben erősített meg. Rakás szar vagy Pitbull!

 12. Smith többszörös grammy nyertes a 80as 90es évekből ez a pitbull ez meg egy semmi egy agyonsztárolt majom. a szám tipikus mai “nemzene” és egyáltalán nem illik a filmhez akárhogy is sikerült az.

 13. Érdekesség: az első MiB betétdala is “nyúlás” jó régről: originalremix.blog.hu/2012/05/08/men_in_black_10

  Ettől még klasszikus lett, és nincs is ezzel baj. A második résznek is jó lett a zenéje és nem katasztrofális a harmadik sem, de elmarad az első kettőtől. Érződik a harmadik rész betétdalán, hogy erőltetetten próbálták meg vegyíteni a 60-as évek hangzásvilágát a modern stílussal, hát… Félig-meddig sikerült csak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *