3

Tolan írta át a Baywatch film forgatókönyvét

Két éve jelentették be a Baywatch filmet és 2011-re lőtték be a bemutatót, ám nyilvánvalóan idén nem fogják mozikba küldeni, mivel még egyetlen képkockát sem forgattak. Több forgatókönyvíró megfordult a projekt körül, a legutóbbi verziót Peter Tolan, a Rescue Me sorozat írója szállította le.

Tolan azt mondta, hogy szkriptjét még véletlenül sem lehet a sorozathoz kötni, ráadásul egyetlen részt sem látott belőle. Ugyanakkor David Hasselhoff és Pamela Anderson számára is írt egy-egy karaktert, de a széria egykori sztárjai nem ugyanazokat a szerepeket fogják eljátszani…már ha elvállalják. Anderson ugyanis közölte, hogy esze ágában sincs játszani a filmben és nem szereti, ha egy filmmel elhalványítják egy sorozat fényét.

A film jogait egyébként a DreamWorks szerezte meg 2005-ben, ahol Jay Shericket és David Ronnt, a Norbit íróit kérték fel, hogy írjanak egy tetszetős forgatókönyvet. Majd a Paramounthoz vándoroltak a jogok, itt Jeremy Garelick ügyködött a projekten, az úriember egy Rendőrakadémia-szerű vígjátékot szeretett volna összehozni. Garelick táozása után Brian Gatewood és Alessandro Tanaka lépett be a képbe, de a duó irománya sem nyerte el a stúdió tetszését.

baywatch

3 komment

  1. Anderson ugyanis közölte, hogy esze ágában sincs játszani a filmben és nem szereti, ha egy filmmel elhalványítják egy sorozat fényét

    általában fordítva szokott lenni, ráadásul itt szó sincs fényről

  2. Ezt akár Nolan is írhatná, a Baywatch egy életképtelen ötlet ma legalább annyira, mint tizenöt éve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *