4

Pár apró részlet a Mass Effect mozival kapcsolatban

A Legendary Pictures szárnyai alatt készülődik a Mass Effect mozifilm, a rajongók sok kérdést felvetettek, amely közül a stúdió néhányat megválaszolt. Egy teljesen új történetet fognak elmesélni a filmben, tehát nem az első vagy második játék történései alapján hozzák össze. Kíváncsiak voltak arra is, hogy esetleg be van-e tervezve egy trilógia, a készítők azonban először egy filmre koncentrálnak és majd meglátják, hogy ezt tudják-e folytatni. Elsősorban arra törekednek, hogy egy igazán jó első részt kreáljanak. A filmben nem Seth Green fogja megformálni Jokert, habár a játékban ő adja a hangját a figurának, Shepardot pedig férfi színész fogja játszani. A BioWare-rel közösen dolgozzák ki a történetet és a munkálatokból is ki fogják venni a részüket. Arra a kérdésre, hogy a Daft Punk írja-e a zenét azt felelték, hogy ugyan kedvelik a formációt, de most még túl korai beszélni erről.

4 komment

  1. Ezek biza jó hírek 🙂 Bár akkor lehet nem a játék idővonalába fog beleilleszkedni, hanem külön? Mert a csapat a játékban áll össze, így elő sztorit nem tudok elképzelni. Folytatást meg…hát az attól függ hogy ér véget a játék trilógia 🙂

  2. Volt egy olyan hülye kérdés is, hogy mi lesz a választási lehetőséggel, ami a játékban megvolt. Erre azt felelték, hogy egy teljesen megszokott elbeszélési mód lesz, nem lesz választási lehetőség.
    Nem is értem igazán a kérdezőt:D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *