5

Heti néznivaló – Az elhurcolt Lautner és a Kunis-Timberlake viszony

Megérkezett Kunis és Timberlake vígjátéka és előbb láthatjuk Taylor Lautner akciófilmjét, mint az amerikaiak. De jó.

0gav

Srác és hölgy biciklivel.

Barátság extrákkal (Friends with Benefits): Mila Kunis és Justin Timberlake elhatározza, hogy csak szexelnek mindenféle érzelem nélkül, ám kiderül, hogy ez nem megy olyan egyszerűen, ahogy elképzelték. A rendező Will Gluck, a Könnyű nőcske direktora.

 

Elhurcolva (Abduction): Taylor Lautner megmutatja, hogy mire tudja vinni az Alkonyat nélkül. Lautner megleli gyerekkori képét az eltűnt személyek honlapján, majd kiderül, hogy szülei nem is azok, akiknek mondják magukat. Majd elszabadul a pokol. Sigoruney Weaver erősíti a filmet.

Így ért véget a nyaram (Kak ja provjol etyim letom): Orosz dráma, aminek a története jeges-tengeri kutatóállomáson játszódik. Egy tapasztalt meteorológus és egy kezdő kollégája ügyel erre a helyre. Az újonc fog egy rádióüzenetet, amit nem ad át az idősebbnek, úgy gondolja, hogy nem fontos, hisz hamarosan úgyis otthon lesznek.

Srác biciklivel (Le gamin au vélo): Belga-francia dráma. Jean-Pierre Dardenne és Luc Dardenne egy srácról szól, aki árvaházba kerül, itt várja, hogy apja visszatérjen és magával vigye.

5 komment

  1. Most néztem meg az Elhurcolva-t. Hát ilyen egy sz*r filmet! Rendben, munka után ültem be, fáradtan, de azért nem kellene rajta elaludnom. Pedig közel jártam hozzá. Egy abszolút átlagos film, tele erőltetett szövegekkel, már én feszengtem ott, olyan bugyuta és ciki (tő)mondatok hagyták el a szereplők száját. Inkább néztem volna meg a másikat, ezt a jó csajt, ahogy kefélget. 😛

  2. Uh, hát ha elfogadsz egy tanácsot, ne utazz érte egy percet se! Ha ezt tudom, akkor le sem töltöm. Még annyit sem ér. :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *