4

Találtak rendezőt a következő Farkasember élére

Nehéz szülés volt a Farkasember (The Wolfman) remake, de az Universal minden akadályon túljutott, ám fáradozásaik nem hozták meg a várt eredményt, a film elhasalt a kasszáknál. Ettől függetlenül a stúdió továbbra is ragaszkodik ehhez a szörnyhöz és egy újabb részt tervezgetnek. Először úgy hírlett, hogy folytatást fognak kreálni, az első felvonásból senki nem fog visszatérni és csak DVD-n fog megjelenni a produkció. Aztán rebootként emlegették a tervezetet. Jelen esetben oly mindegy, hogy sequel vagy reboot, hiszen a Farkasember mozifilmhez nem sok köze lesz, annak ismerete nélkül is lehet majd élvezni.

Meglelték a megfelelő rendezőt a projekt élére. A szimplán Werewolf címre keresztelt filmet Louis Morneau fogja levezényelni. A számlájára írható a Dögcédulások (Soldier Boyz) Michael Dudikoff nevével fémjelzett akció, Az országút fantomja 2 (The Hitcher II: I’ve Been Waiting) és a Kéjutazás második felvonása (Joy Ride 2: Dead Ahead), a hab a tortána  Denevérek (Bats) horror. Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió a B kategóriás horror rajongói számára akarja elkészíttetni a filmet.

4 komment

  1. haverommal azt kérdezgettük egymástól a vetítés alatt, hogy “minek?”
    ennyit az elsőről

  2. A Farkasember egynek elment, de a reboot/folytatás rendezője láttán nem számíthatunk semmi jóra. Inkább a gagyi b kategóriás horrorokat kedvelők táborát célozzák be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *