12

Stb… Senna előzetes, Palicki a G.I. Joe 2-ben, Harry Potter jelenetek

Az elmúlt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

0ap

Adrianne Palicki lesz Lady Jaye a G.I. Joe 2-ben, Bruce Willis is esélyes, hogy bekerül a csapatba, aki Joe Coltont formálhatná meg.

– Arnold Schwarzenegger háza táján áll a bál, felesége nem bocsájtott meg az ex-kormányzónak, és beadta a válókeresetet.

– Roland Emmerich a Sony berkein belül készíti el a Singularity sci-fit, amely 2013 májusában kerülne a mozikba. A történet egyelőre nem ismert.

– Októberben indul a Wolverine 2 forgatása.

– Harry Potter: Parseltongue Translator.

– A Moving Pictures megszerezte az Alkonyzóna alkotójának, Rod Sterling életének a megfilmesítési jogait.

– Elizabeth Banks lesz a producere a Perfect Pitch vígjátéknak, amely Mickey Rapkin regényéből készül, a történet egy a capella előadásmódban kiváló főiskolás csoportra koncentrál.

– A Marvel készített két tíz perces rövidfilmet Coulson ügynökkel a középpontban, az egyik a Thor, a másik az Amerika Kapitány DVD-n lesz rajta. Állítólag a Marvel azt tervezi, hogy további kisfilmeket fog összehozni. Korábban a cég cáfolta, hogy ilyesmit terveznének.

– Michael Radfordra bízták a Castro’s Daugher rendezését.

– A Warner azt tervezi, hogy a Monte Cristo grófja klasszikus történetet újra előveszi, ám a cselekményt a jövőbe helyezik.

– Ben Stiller mellett Vince Vaughn lesz a másik főszereplő a Neighborhood Watchban.

– Bryan Cranston játszani fog a Gangster Squad filmben, egy LAPD tisztet fog megformálni.

– Senna előzetes, dokumentumfilm a híres Aytron Senna Forma 1-es versenyzőről.

– Whistlebowler poszter

– The Killer Elite poszter

– Amerika Kapitány poszter és tv spotok

– Transformers 3 – A sziget egy jelenetének összehasonlítása

– Jelenetek a Harry Potter és a halál ereklyéiből

– Jön az Appleseed következő része

– Lorenzo di Bonaventura a G.I, Joe Red folytatásáról

 

 

12 komment

 1. @robbie90: Főleg a második, tisztára a háttér is ugyanaz! Gyanús is volt a moziban ez a jelenet, bár sztem az egyik legjobb akciójelenet a filmben 😉

 2. Ezt úgy hívják,hogy recycling.Ha egy rendező saját magától lop,az a szíve joga,de azért nem értettem ezt,mert százával repítette az autókat a levegőbe a TF3-ban.Pont ez hiányzott belőle?Egyébként már biztos,hogy láttam Bay-től egy ilyen újrahasznosítást,de nem ugrik be miket használt föl és melyik filmjében.Szerintem nem is annyira elgondolkodtató,hanem inkább mókás.A rajongók biztos megmosolyogták.

 3. A Singularity filmnek lesz vajh’ köze a nemrégiben megjelent Singularity c. játékhoz? Ki lesz a Rozsomák 2 rendezője?

 4. NE WILLIS NEHOGY ILYEN SZARHOZ ADD A NEVED, Gibson is a süllyedései miatt csúszott le nálam a kedvenc színészek eslő helyréől…

 5. vicces a Transformers videó:D nekemis fura volt a moziba:D A Harry Potter-t nagyon várom már:D de már annyi anyagot kipakoltak a netre:S

 6. Hát ez a T3 cucc komoly.
  Úgy látom Emmerich ismét lerombolja a világot nem túl soká’.
  A Wolverine 2-t James Mangold rendezi végül.
  Ez a De Niro, Statham, C. Owen komoly. 😀
  Az Amerika kapitánya is várós.

 7. Most kicsit virul a fejem, hisz a TF3-as jelenetnél(az első)egyből beugrott a Sziget, de azért azt hittem újra forgatta.

 8. Az első Harry Potter viedó elég fura. Nagyon látszik rajta, hogy a Titkok kamrája csak odavetített cucc, zöld háttér előtt vették fel, holott a 2. film után arról szólt a fáma, hogy a TK díszletet direkt meghagyták, hátha szükség lesz még rá egy későbbi filmben…

 9. Michael Bay legalább saját magától..”lopott”..bár 200 millás költségvetésnél ez kissé fura. A Film mínuszon viszont több olyan filmet láttam, amiben a T2,vagy az Utánunk a tűzözön jelentei köszöntek vissza..nem is értem ez hogy lehet..eladták a filmek jogait, ilyen célra?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *