7

Nem lesz folytatása a Holtpontnak, de jön a remake

Ugyan sokan úgy vélik, hogy Kathryn Bigelow nem érdemelte meg Oscar-díját, ám azzal szinte mindenki egyetért, hogy a Holtpont (Point Break) remek akciófilm volt. 2007-ben derült ki, hogy W. Peter Iliff dolgozik a Holtpont forgatókönyvén. Egy évre rá Jan de Bont, a Féktelenül (Speed) alkotója került a rendezői szék közelébe, majd Damien Walshe-Howling ausztrál színész említette meg, hogy ő fogja játszani a főgonoszt a produkcióban. Ezt követően csend honolt a projekt háza táján, úgy látszott, hogy jégre kerültek a tervek. A Holtpont két sztárja közül Patrick Swayze elhunyt, Keanu Reevest pedig abszolút nem érdekelte a film.

A fiók mélyéről ismét elővették a terveket, a stúdió úgy döntött, hogy inkább remake-et próbál összehozni a folytatás helyett. De Bont már nem tartózkodik a fedélzeten (vagy szörfdeszkán), ám Kurt Wimmer, a Salt ügynök (Salt) írója szép csendben lekörmölte a szkriptet. Egyelőre nem ismert a történet.

7 komment

 1. Ennek minek? Mellesleg folytatás Patrick Swayze-vel már csak azért sem lehetne, mert SPOILER ALERT!!!!!!!!!! a film végén igen csak meghal. Azokat a hullámokat nem élhette túl.

 2. Ezt a filmtervet tényleg hagyni kéne nyugton. Nem hiszem hogy ki tudnának az alapfelállásból bármi újat is hozni (nem mintha az lenne a céljuk persze)
  @countrypecos: a kommentedből nem világos hogy tudod-e, ezért írom, hogy már csak azért se lehetne Patrick Swayze-vel folytatást csinálni, mert a való életben is meghalt, isten nyugosztalja.

 3. @gisss: 🙂 Rossz volt a nyelvtanom. Tudom, hogy szegény már nem él, de ha élne, akkor sem lehetne értelmesen folytatni, hiszen a karaktert elnyelték a marha nagy hullámok.

 4. Én pont most írtam erről a filmről is nemrégiben egy kritikát.
  Én úgy mondanám 20 éve jó volt, meg a vége kb.
  A bankrablók rommá rabolnak minden bankot, de egy s.ggből rájönnek, hogy szörfösök. Mert neki mutogatnia kell.
  Gary és Keanu az öreg és a fiatal, először ellenségek, majd együtt isznak éjszaka a meló közben. Mikor Anthony Kiedis játssza a ‘nácit’ és verekszenek. Ááááh, sikítááás!
  És nem sorolom tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *