4

Burger dirigálhatja az Uncharted filmet

David O. Russell lehetett volna az Uncharted: Drake’s Fortune számítógépes játék mozis verziójának a rendezője, azonban némi idő elteltével úgy döntött, hogy mégsem akarja megcsinálni a filmet, kreatív nézetkülönbségek miatt dobta be törülközőt.  A főszerepet Mark Wahlbergnek szánták, pedig sokan úgy vélték, hogy Nathan Fillion lenne alkalmas a feladatra és még maga a színész is azért lobbizott, hogy leszerződtessék. Erre elég jó az esélye, hiszen Russell távozása után még az ölében landolhat a lehetőség.

Russell helyére Neil Burger érkezett, aki kalandfilmet ugyan még nem készített, de eddigi művei alapján eléggé bizakodhatunk. A Csúcshatás (Limitless) thriller szép sikert aratott és A mágusra (The Illusionist) sem lehet túl sok panasz. A forgatókönyvet Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer körmölte le, Burger egyelőre azzal foglalkozik, hogy átdolgozza munkájukat.

4 komment

  1. Két napja láttam a Serenity-t, Filliont egésszé megkedveltem. A Castle irritál, de most hogy láttam a Serenityt, és tervezem ledarálni a Firefly-t is, remélem hogy felajánlják neki ezt a szerepet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *