7

A Sötét zsaruk fegyerei

Forgatókönyv problémák és elszabadult költségvetés jellemzi a Men in Black harmadik részét. Elképzelhető, hogy hosszú idő után Will Smith el fog bukni a kasszáknál. Mindenesetre azért a stúdió próbálja felhívni a nép figyelmét a produkciót, a Comic Conon voltak kiállítva az alábbi fegyverek. Az előző részekből tudjuk, hogy mekkora tűzereje van egy kisebb eszköznek, gondoljunk csak a Zajos Tücsökre.

A Men in Black 3-at jövőre mutatják be, Tommy Lee Jones is visszatér, bár inkább Smith karakterén lesz a hangsúly, aki időutazást hajt végre, találkozik K ügynök fiatalkori énjével, akit Josh Brolin kelt életre. A gonosz űrlények is visszautaznak a múltba, hogy kinyírják K-t.

7 komment

 1. Szerintem az első rész jó volt,a 2.nekem nagyon nem tetszett.Ezért a 3.-at nem is várom.Rengeteg jónak kinéző film lesz jövő nyáron.

 2. will smith már elbukott a kasszáknál.

  Jones már elég öreg.
  smith unalmas.
  Brolin viszont még jó lehet.

 3. @Sanosuke: Jones inkább drámai színész, aki olykor bevállal egy nagyobb filmet is. De az Amerika Kapitányról sem mondott túl sok jót, csak annyit, hogy mond pár mondatot, bátorítólag megveregeti a főhős vállát és ennyi. A Men in Black esetén a történetről pedig nem is tudott semmit. Mintha a nyilatkozatai alapján ki nem állhatná a nagyobb költségvetésű alkotásokat.
  Öreg, de drámai fronton igenis jól nyomja az öreg:)

 4. @Sanosuke: mivel bukott? én úgy tudom eddig mindig pluszos volt. talán a bűnrossz wild wild west lehetett? mert az megérdemelné kurvára.

 5. A második képen az új anál intruder 5 látható. XD XD

  Szerintem ez a harmadik rész olyan pusztulatosan fostos lesz mint a 2002-es folytatás, de majd a 3D eladja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *