0

A Paramount létrehozza saját animációs részlegét

A Disney és a DreamWorks úgy-ahogy lefedi az animációs filmek piacának nagy részét, azonban a többi stúdió nem nézi tétlenül, hogy az egeres cégé és Spielbergéké legyen a dicsőség. A Fox stúdió a Blue Sky-jal karöltve jelentkezik időnként egy-egy alkotással, legnagyobb sikerül a Jégkorszak, aminek hamarosan érkezik a negyedik része. Az Universal az Illumination Entertainmenttel közösen tört be a műfajba, a Gru hatalmas sikere után további produkciókra számíthatunk.

A Paramount a Rangoval próbálkozott idén, habár a 240 millió dolláros bevétel nem nevezhető kiválónak a fejesek mégis elégedettek voltak a befolyt összeggel és azzal büszkélkednek, hogy idén ez az animációs film kapta a legjobb kritikákat. Az a döntés született, hogy létrehozzák Paramount Animationt, amelynek első terméke 2014-ben kerülne a mozikba. A cél az, hogy minden évben egy produkcióval jelentkezzenek és elsősorban a minőségre törekednek, 100 millió dollár alatti művekhez hozzá se fognak.

A Paramount forgalmazta eddig a DreamWorks animációs filmjeit, azonban a megállapodás 2012. december 31-én lejár. Jeffrey Katzengberg más partnert keres, ezért is dönthettek úgy a fejesek, hogy létrehozzák a részleget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *