3

A New Line lemondott a Menekülés New Yorkból remake-ről

A New Line falai között próbálták megvalósítani a Menekülés New Yorkból (Escape from New York) remake-et, ám a fejesek úgy határoztak, hogy inkább hagyják a fenébe az egészet, ha valaki más meg akarja csinálni, akkor itt a lehetőség, nekik már nem kell.

Először Len Wiseman üldögélt a rendezői székben és Gerard Butler lehetett volna a főszereplő, később Breck Eisner foglalta el Wiseman helyét és Jeremy Renner neve merül Snake Plissken megformálójaként. Később Eisner azt mondta, hogy ő annak örülne, ha Timothy Olyphantot le tudnák szerződtetni (együtt dolgoztak A tébolyultak remake-jén). Allan Loeb forgatókönyvével teljesen meg voltak elégedve, leginkább azért, mert nem a film nem került volna sokba. Mindenesetre elég érdekes, egy stúdió nem mond le olyan könnyen egy remake-ről, még ha rengeteg nehézségekbe ütközik, akkor is megvalósítják.

John Carpenter klasszikusában Plisskent Kurt Russell alakította, a félszemű marcona fickót azért küldik be a fallal körülvett New Yorkba, hogy előkerítse az Elnököt, akinek különgépe lezuhant és fogva tartják a városban.

3 komment

  1. Kár volna megcsúfolni ezt a műfajában majdnem hogy tökéletess klasszikust. Bári gaázndiból a kor szépítette meg ennyire.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *