6

4 perc a Csodanő sorozatból

Az NBC úgy döntött, hogy nekik nem kell a Csodanő sorozat, így az egyelőre arra vár, hogy valaki lásson benne fantáziát és felkarolja. Két (nem túl jó minőségű) jelenet látott napvilágot, amiben a Csodanőt láthatjuk akció közben. Először egy üldözésbe csöppenünk bele, majd leszámol egy tucatnyi fickóval. Vélemények?

6 komment

  1. Azt hiszem, jobb, hogy nem rendelték be a sorozatot. A karakter alapján bármennyire is szórakoztatónak ígérkezett egy gyakorlatilag fürdőruhában flangáló és bunyózó csaj sztorija, azontúl, hogy a választott színésznő sem passzol szerintem a szerepbe, ez a megvalósítás rém gagyi összhatásilag. Részlet kérdés, de ha hat méterek ugrik, miért nem kapja el a faszit öt lépésben, miért kell négy utcán át kergetni. A szeretünk Wonder Womant skandáló tömeg, meg giga klissé izom agy beszólogat, majd a csaj elveri egy tucat izomagyút részről nem is beszélve. A bunyó maga, viszont pár B-filmes elemtől eltekintve tv-s szinten egész jól meg volt koreografálva. Az utolsó képsoros csövet hajítunk a lövöldöző faszi nyakába, meg kimondottan bátor, bár valószínűleg a végleges verzióból kimaradt volna a drasztikussága miatt.

  2. Már fent van a neten az egész pilot rész. Bár nem mintha lenne 40 elvesztegetni való percem.

  3. A DC hősök nagy része, így, ebben a formában nem működik. Más világ, mint a Marvel. A legtöbb DC szuperhős, együtt működőképes, ahogy a képregényben is ábrázolják őket, ahol a félisteni lények és az emberekből lett szuperhősök a társadalom külön rétegét alkotják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *