1

Tinker Tailor Soldier Spy előzetes – Oldman szovjet kémet keres

Tomas Alfredson az Engedj be (Let the Right On In) film után eljutott Hollywoodba, ám a Danish Girl dráma környékéről elég hamar lelépett, meg sem állt Angliáig, ahol talált megfelelő melót, a Tinker Tailer Soldier Spy hidegháborús projekt rendezői székébe csüccsenhetett bele. Az alkotás John le Carré regénye alapján készül, amiből anno már a BBC összehozott egy 7 részes sorozatot, ezen kívül a Radio 4 csatorna is feldolgozta az alapanyagot.

A 70-es években játszódó történetben Gary Oldman alakítja George Smiley ügynököt, akinek meg kell találni a brit titkosszolgálat soraiba beférkőzött szovjet kémet. Oldman mellett csupa jó színész fog játszani: Tom Hardy, John Hurt, Mark Strong, Ciarán Hinds, Toby Jones, Stephem Graham. Angliában szeptember 16-án, Amerikában november 18-án mutatják be. Remélhetőleg hozzánk is mihamarabb befut.

Egy komment

  1. Nem is tudtam hogy ilyen közel már a premier. Persze tudom hogy még az se biztos hogy Magyarországon vetítik egyáltalán, de azt hittem 2012-ben lesz valamikor.
    Minőséginek tűnik, és egy rakat kedvenc színészem játszik benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *