8

Ormond lesz Superman anyja

0joA Warner meglelte a Superman édesanyját, nem a földi nevelőjét, hanem a kryptonit. Lara Lor-Van-t Julia Ormond játszhatja el, Jor-El Russell Crowe alakíthatja. Henry Cavill bújhat bele a S-es kék-piros cuccba, szerelmét, Lois Lanet Amy Adams fogja megformálni. Kevin Costner és Diane Lane Clark Kent/Superman földi nevelői lesznek, Zod tábornokot pedig Michael Shannon kelti életre, a gonosz segédjét, Faorát Antje Traue alakítja. Zack Snyder vezényelhet a forgatáson, a Warner 2012 decemberében mutatná be a produkciót.

A forgatókönyvön David S. Goyer dolgozott, aki már egy sikeres képregényhőst újra sikeresen megkedveltetett a néppel. Bár igaz, hogy a Batmannél Christopher Nolannel közösen vetette papírra a szkriptet, de ne felejtsük el, hogy Nolan azért a Superman projekt környékén is ott sertepertél és bizonyára hasznos tanácsokkal szolgál a történetet illetően.

8 komment

  1. És mi van Lex Luthoral?? Elképzelhető h megcsinálják a filmet Lex Luthor nélkül??? Ha tényleg így lesz akkor rá sem nézek erre Superman filmre. Egy Superman filmbe KELL Lex Luthor!

  2. @Jester: Már többször is leírtam számomra egy normális Lex Luthor lenne az ideális ellenfél. Nem az a vígjátéki komolytalan Lex aki Hackman vagy Spacy volt az előző filmekben. Egy olyan karakter kellene mint Michael Rosenbaum volt a Smallvillben. Egy zseniális ördögien gonosz gyártulajdonos. Akinek kifogyhatatlan pénzügyi tőke áll a rendelkezésére. És nem különben egy géniusz. Na ezt a Lexet akarom én látni. Amugy Superman Lex nélkül egy semmilyen alkotás nem lenne. Persze jöhetne Braniec vagy Darkseid esetleg Solomon Grandi Toyman vagy Doomsday. De Lexnek akkor is ott a helye. Akármilyen kis szerepben de ott kellhogy legyen. Vagy hogy akarják bemutatni Metropolist?? Végül is a fél város a LexCorpé.(Már ha nem újra egy bujkáló komolytalan bűnözőt csnálnak belőle)

  3. Olyan Lexet követelünk amilyen a rajzfilm sorozatban illetve a Smallville-ben volt!!!!
    A Russell Crowe dolog az már biztos? Tényleg ő játsza Jor-Elt? Akkor… FUCK YEAH!!!

  4. Russel Crowe?? Megnézős…
    Kíváncsi vagyok mennyi lehet a költségvetés, Crowe akis szerepek árát is megkéri, Costner és Lane már nem A-listás, de azért nem is 10 dolláros színészek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *