13

Még egy tv spot a Transformers 3-hoz

Ha az Ikreket kihagyták, akkor azt a kis robotot is nyugodtan hanyagolhatták volna, aki az előző részben ráizgult Megan Fox lábára. Tehát az ovis humort mégse írtották ki teljesen. No sebaj, azért még Optimus harcállást vesz fel és a fénymásoló átalakul repülő robottá.

13 komment

  1. @A nép fia: Csak mert fél perces 😀
    Nagyon úgy néz ki Bay kamuzott,mert megint lesznek benne gyerekes poénok,jelenetek. Azt a kis robotot is nagyon bele kellett rakni… :S

  2. Amúgy az a kutya az előző részben nem Megan Foxé (nem emlékszem a filmben játszott karakter nevére) volt? Elhagyta Witwickit és a kutyát is egyszerre? Na szép.
    Ha csak az a láb kufircoló robot fogja képviselni a gügye poénokat, attól még lehet jó. Lesz kb 5-10 perce összesen a filmben, akkor röhöghet a sok 10 éves, a film többi részben meg mehet a pusztítás és a vakító színekben való izzadás.

  3. @gisss: Egyet kell értenem veled. Maga a képregény sem volt vicces hangvételű, az 1986-os rajzfilm pedig, egy-két elszólást leszámítva, igencsak komoly volt.

  4. aza kis robot hirtelen jó lett ?

    az a nagy űrhajó durván néz ki.

    igaz az hogy ebben végre benne lesz ShockVawe is ?

    és hova tűnt Skorponok ?
    első részben levágták a farkát, de utánna megszökött.

  5. @Sanosuke: Barricade is egyszer csak eltűnt, s csak a film alapján készült könyvben derül ki, hogy mi törént vele..
    Várom a filmet, viszont szvsz ugyan olyan lesz, mint a 2.

  6. @Sanosuke: Pontosan. Az autópályás résznél, amikor Bonecrusher fémbe harapott, hamarosan követte Barricade is. Az autópálya acél-betonpilléréhez vágta, amit nem élt túl.

  7. @Sanosuke Skorponok visszatért a 2.részben a végén a sivatagi harcban, ő ejt halálos sebet Röptűzön, aki aztán agyoncsapja.

    @A nép fia: Shockwave nem Megatron ellenlábasa, hanem a leghőségesebb katonája, nem olyan sunyi mint Üstökös.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *