4

InterCom hírlevél

0intercom

A másnap másnapja

A Másnaposok 2. (már a mozikban) elsöprő sikere (már majd 350 millió dollár bevételt hozott világszerte) garantálja a 3. rész elkészültét. A hírt a farkasfalka talán legviccesebb tagja, Zach Galifianakis kürtölte világgá egy interjúban. Állítása szerint az alaptörténeten változtatnak majd alkotók: az első és második részben bevált formulát elhagyva állítólag nem egy minden emléket elmosó részegség áll majd a sztori középpontjában, hanem egy elmegyógyintézet, ahova a dagi Alant bezárják, és a barátai ravasz tervet készítenek, hogy megszöktessék.
Azt viszont már a rendezőtől tudjuk, hogy már elkezdődött a harmadik rész helyszínének a keresése.
– Trilógiát csinálunk a Másnaposok-ból – nyilatkozta Todd Phillips. – Az persze kötelező, hogy az új rész egy új városban játszódjon. Jelenleg abban a remek helyzetben vagyok, hogy különféle városok képviselői járulnak elém, előadják, miért kéne őket választanom, átveszem a megvesztegetést, hagyom, hogy jó borokkal itassanak, azután azt mondom: oké, majd még gondolkodom az ügyön.

A legdögösebb főnök: Jennifer

Jennifer Aniston a múlt szombat óta hivatalosan is az évtized szépe: egy amerikai tévécsatorna „pasi-díjai” (hivatalosan a Guys Choice Awards) átadásakor megkapta a Decade of Hotness-díjat, vagyis az egy évtizeden át kitartó dögösségért járó elismerést. Az arany agancs átvételekor Aniston rögtön bizonyította, hogy kiérdemli a megtiszteltetést, testhezálló fekete miniruhájától a férfiak és nők lélegzete is elállt. A díjat három férfi nyújtotta át neki: három komikus szupersztár (Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis), akik a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, hazai bemutató: július 28.) című őrült vígjátékban a szép színésznő partnerei.
A film nyilván hozzájárul majd Aniston dögös híréhez: ugyanis fékezhetetlen nimfomániást alakít benne, aki örök nyomulásával pokollá teszi alkalmazottja életét: egy jelenetben szinte ruha nélkül fogadja irodájában szegény pasit.
A színésznő a díj átvételekor azt mondta, nem nehéz egy évtizeden át szexinek maradni: egyszerűen naponta kell jógázni, és meglesz az eredmény.

A sokoldalú James Franco

James Franco nemrég Danny Boyle filmjének volt főszereplője, hamarosan pedig az emberiség ellen forduló majmokkal harcolhat A majmok bolygója – Lázadás (Rise of the Planet of the Apes, hazai bemutató: augusztus 18.) című sci-fi/akciófilmben. Egész szép pálya ahhoz képest, hogy főfoglalkozásban nem is színész. Egyetemre jár, és csak a nyári vakációban áll a kamera elé.
A 32 éves sztár valószínűleg legalább olyan tehetséges az idejével való gazdálkodásban, mint a színészetben, hiszen egyszerre regény- és forgatókönyvíró, költő, festő, zenész és főleg: egyetemista. Az USA keleti partjának három felsőoktatási intézményében is beiratkozott egy-egy posztgraduális kurzusra, így persze év közben filmezés nélkül is eléggé be van táblázva. 2010 nyarán, a vizsgaidőszak befejeztével azonnal Vancouverbe sietett, hogy a szünetet A majmok bolygója új részének forgatásával töltse. Ez a film a kezdetet meséli el: Franco alakítja azt a tudóst, aki míg az Alzheimer-kór gyógyszerét keresi, akaratlanul is az emberiségre szabadítja a szuperokos és igen erőszakos emberszabásúakat.

Star Wars: a teljes legenda együtt 9 lemezen

A Star Wars-filmek 6 epizódja igazi klasszikus és generációkon átívelően népszerű, alkotói mindig a legújabb technikának, legújabb elvárásoknak megfelelően frissítik fel a filmeket, és néhány lépéssel mindig a koruk előtt járnak.
2011. szeptemberében a felújított minőségű filmek mellett eddig még soha nyilvánosság elé nem került, különleges extrákat tartalmazó  Blu-ray lemezek jelennek meg egy különleges gyűjteményben:  9 Blu-ray lemez kényezteti majd a távoli galaxisok szerelmeseit. A Lucas-archívumból összeválogatott, több mint 40 (!) órányi extrák között természetesen kimaradt, kibővített és alternatív jelenetek is találhatók, új dokumentumfilmek, audiókommentárok, a forgatásokon készült felvételek, sőt, az ínyenceket egy csokorra való Star Wars-paródia is várja.
1977 májusában, az Új remény bemutatójával legenda született: George Lucas most bebizonyítja, hogy a legenda él és képes újjászületni: ez a Blu-ray csomag a legfényesebb bizonyíték erre.

0swbr

4 komment

  1. Úgy hallottam, a Star Wars blu-ray hazai kiadásán – ellentétben a DVD-vel – magyar szinkron is lesz. Azt lehet tudni, hogy ez melyik magyar szinkron lesz az eddigiek közül? Vagy esetleg készítenek egy újabb szinkront?

  2. Mint kiderült, az 1997-es szinkron hangsávját akarják rárakni, amiről hiányzik Darth Vader szuszogása a Birodalom visszavágban.

    Ugyanakkor eszembe jutott, hogy a ’97-es változathoz képest új párbeszédet kapott a Birodalom, amikor Vader az Uralkodó holoképével beszélget, tehát azt mindenképpen újraszinkronizálni kényszerülhetnek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *