13

Ford szerint LaBeouf egy idióta

Az Indiana Jones negyedik része kritikailag csúnyán leszerepelt. A címszereplő fiát játszó Shia LaBeouf is úgy gondolja, hogy nem sikerült valami fényesen a film és ezt jó egy éve szóvá tette. A Details magazin nemrég meginterjúvolta Harrison Fordot, aki szerint LaBeouf-nak nem kellene jártatni a száját. “Szerintem ő egy kibaszott idióta. Mint színész, szerintem köteles vagyok úgy  támogatni a filmet hogy közben ne csináljak hülyét magamból.” – ehhez Ford még hozzátette – “Shia ambiciózus, figyelmes és tehetséges, de muszáj megtanulnia, hogy egy ilyen kényes és nehéz esetet miképp kellene kezelnie.”

LaBeouf korábban ezt mondta: “Úgy érzem, sárba tiportuk azt az Indiana Jonest, amit az emberek szerettek és kedveltek.” – kezdte LaBeouf. – “Higgyétek el, gyakran mondtam neki, hogy tudom, hogy nem illek bele ebbe a filmbe. Nem akarok tiszteletlen lenni, de ha valamit elcseszünk, akkor annak annyi. Lenghetsz úgy az indákon, mint a majmok és csinálhatsz hasonló dolgokat, ezért lehet hibáztatni az írót vagy ezt rá lehet fogni Stevenre.  Egy színész feladata azonban az, hogy az egészbe életet leheljen és az működjön a vásznon, és erre nem voltam képes. Szóval az én hibám.”

13 komment

 1. No igen LaBeouf tényleg egy idióta. Nekem egyetlen bajom volt csak az Indi 4-el: LaBeouf!
  Amúgy egy jó film volt és nem értem miért kritizálták ennyire. Ha össze is jön az Indi 5 remélem nem lesz bent a kis gyökér, vagy az elején kinyírja valaki… 😀

 2. Nekem is tetszett az Indi 4, nem volt vele semmi baj, Ford még mindig egy Isten 😀 Labeouf meg majd vissza fog venni magából, mikor rájön, h a Transformers-filmek nélkül fabatkát sem ér a karrierje 😀 Pedig anno volt egy-pár jó szereplése (Stanley, Sasszem, Én a Robot, Constantine, nomeg a Disturbia piszok jóra sikeredett)

 3. Lebouffal egyetértek, de akkor mi a fenéért vállalta be mégis? Nem mondja nekem senki, hogy rajta kívül nem volt más színész.
  Egy esetleges Indy 5-ből pedig száműzni a családi szálat mindenestül, különben megint kritikai bukta lesz.

 4. Nem vele volt a hiba,hanem hogy egy franchiset akarnak folytatni,ami sosem sül ki jól. Egy családi langyi film lett,egy vérbeli kalandfilm helyett.

 5. Abban nincs igaza, hogy Spielberg lenne a felelős, a hülye ötletek George Lucas fejéből pattantak ki. A DVD extrái között Spielberg meséli, hogyan próbálta lebeszélni Lucast először az UFO-król, majd az interdimenzionális lényekről.

 6. Nekem tetszett az Indy 4. Bár mikor kijöttem a moziból, nem tetszett az ufos sztori miatt, de azóta többször láttam és végül is bejön! Remélem lesz 5. Shia-val meg semmi gond, nem értem miért fikázza mindenki!? jó volt Jones kölyöknek!

 7. az volt a 4.-el szerintem a legnagyobb probléma hogy maga a kristálykoponya már felbukkant az egyik Titkok Könyvtára előjátékban, ami elég röhejes, de ott már megvolt, és az utolsó jelenetek pedig sajnos ötletek szintjén tényleg egy Titkok Könyvtára színvonalát érték el, amúgy az egész eléggé hasonlított a Múmia Visszatér fináléjára…de Lebouff vagy hogy is írják, nem volt annyira gáz szerintem.:-)

 8. Én sem vagyok nagyon megelégedve a 4. résszel. Nem LaBeouf miatt, hanem, mert nem kaptam vissza az első három rész fílingjét. Talán a technika alkalmazása miatt, talán a téma miatt. Atlantis lett volna a téma, úgy tudom. Nekem inkább bejött volna. Viszont a telitalálat Karen Allen visszahozatala volt! Imádom az Indy-vel közös évődésüket! 🙂 Nálam az utolsó kereszteslovag mindent visz! 🙂

 9. Szerintem a Végzet temploma sokkal bénább volt. Viszont az Utolsó kereszteslovag mindent visz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *