5

Dale a World War Z-ben

A World War Z nagy költségvetésű zombis produkciót is elég régen tervezgetik, idén viszont elvileg hozzá tudnak látni a forgatáshoz. Max Brooks regényéből Marc Forster, a Szörnyek keringője (Monster’s Ball) és A Quantum csendje (Quantum of Solace) rendezője készíthet filmet. A főszereplő Brad Pitt lesz, aki a zombijárvány után a túlélőkkel készít interjút. James Badge Dale egy amerikai katonát fog megformálni, aki elsőként jelentette, hogy kitört a járvány, megpróbálta elérni, hogy higgyenek neki. Pitt visszatérhet Magyarországra, ugyanis a forgatás itt fog zajlani. A színész pár hónappal ezelőtt jár erre, akkor feleségét, Angelina Jolie-t látogatta meg, aki szintén itthon vezényelte le első filmjét.

5 komment

  1. A Könyvet múlt héten adta ki magyarul a Libri. Nagyon jó már félig eléovastam. Nem ilyen “túlélők egy házban” hanem igazi suzélesávsznú világot átfogó zombi apoklipszis! Az eddigi legjobb a témában amit olvastam.

    “elsőként jelentette, hogy kitört a járvány, megpróbálta elérni, hogy higgyenek neki.”

    A könyv elején van az interjú ezzel a katonával. A végén még lehet hogy követik a könyvet? Reméllem.

  2. Na végre:D Egyébként a cigányok rendesen lebontották Magyarországot:D Tényleg annyira szakadt lenne hogy csak ilyenekre jó már?:/:S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *