14

A Fox kiválasztotta a megfelelő rendezőt a Wolverine 2-höz

Darren Aronofsky dolgozott egy ideig a Wolverine folytatásán, majd bedobta a törülközőt, mondván, hogy nem akar hosszabb időt távol tölteni a családjától. A stúdió összeállított egy listák a szóba jöhető rendezőkkel: Jose Padilha, Doug Liman, Antoine Fuqua, Mark Romanek, Justin Lin, Gavin O’Connor, James Mangold, Gary Shore. Közülük Mangoldnak tettek egy ajánlatot, aki legutóbb a Kéjjel-nappal (Knight & Day) akció-vígjátékot készítette, bár Tom Cruise karrierjét nem kapott szárnyra, sőt részben e miatt döntöttek úgy, hogy Jeremy Rennert teszik meg a Mission Impossible 4  főszereplőjének.

Mangold még nem írta alá a szerződést, egyelőre csak egy ajánlatot tettek számára. Bár az eltelt hetek alatt csak kiderült volna, ha nem érdekli a projekt, így minden bizonnyal ő fogja levezényelni a Wolverine második részét. Ha hamarosan sínre kerülnek a dolgok, akkor ősszel hozzá is láthatnak a forgatáshoz. Ha nem, akkor búcsút mondhatnak a jövő nyárra tervezett bemutatónak, esetleg lóhalában dobják össze a produkciót, ami ritkán vezet jó eredményre.

14 komment

  1. Nah b*szhatjuk az érdekes hangvételű Wolverine-t, mert ebből ilyen kezekben nem lesz jobb film, mint amilyen az első volt…

  2. @doggfather: az a MI4-re vonatkozik. Amúgy én nem hivatkoznék úgy erre a tehetségtelen rendező úrra, mint a megfelelő ember egy Rozsomák-mozira.

  3. Na.. wolverine másodszor is lehúzva a klotyón. Azért egy Aronofsky féle rendező mellett elbújhatnak ezek a jelöltek.

  4. vajon Kardfog a folytatásban is benne lesz ?

    én az x-men beli kardfogat akarom.
    ő a legjobb 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *