5

Panzer88 vázlatok

Múlt héten derült ki, hogy a Hellboy és a Mortis Rex írója, Peter Briggs fogja rendezni a Panzer88 misztikus thrillert, amelynek története a II. világháborúban fog játszódni. Most két vázlatot láthattok alább és némi plusz információt olvashattok a produkcióval kapcsolatban.

A forgatókönyv Stan Winston asztalán pihent egy darabig, meg is akarták csinálni a filmet, de aztán végül mégsem lett belőle semmi, végül Briggs csapott le rá. 1944 októberében fognak zajlani a történések, a film negyede pedig egy  Király Tigris belsejében fog játszódni, amely Oroszországban tör előre.

Nem a véres jelenetekre, hanem a borzongatásra és az ijesztegetésre szeretnének rágyúrni. Természetesen lesz azért benne vér is, néhány szereplő csúnyán fog elhalálozni. De ahogy Briggs mondta, ez nem egy slasher film lesz.  Szörnyek is lesznek szép számmal, a Gyűrűk urában látott Balrogot emlegették, valami ilyesmi lény fogja megkeseríteni a katonák életét.

5 komment

  1. Szerencsétlen németeket fogják tizedelni a mutánsok mi? miért nem a köcsög oroszokat, mindig a németeket gyilkolásszák, zombiztatják be… kissé egyoldalú ez a dolog..

  2. Jaj, ne!
    Nem volt elég téma a “sima” világháborúban, hogy be kelljen vetni ilyen extrém ötleteket???
    Jó, mindegy, végül is a Mutant Chronicles-ben is csak azok voltak az értékelhető jelenetek, amelyek az I.VH-t idézték:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *