6

Jön az Ananász Expressz 2

Az Ananász Expressz sikere után felvetődött a folytatás, Seth Rogen korábban már elárulta, hogy nagyon szeretne benne lenni a második részben. Az MTV News mikrofonvégre kapta a film másik főszereplőjét, James Francot, aki ezt mondta: “Beszéltünk már róla, álmodoztunk róla és szerintem már bizonyos lépéseket tettek az ügyben, hogy legyen belőle valami.”


Franco legközelebb a 127 Hours  drámában fog játszani, ahol Aron Ralston hegymászót alakítja, úgy tűnik e szerep kedvéért már le is szőrösödött.

6 komment

  1. Nekem az tetszett, amikor az oscaron poénkodtak a filmmel és más filmekkel kapcsolatban.
    A filmnek is jó hangulata van, nekem pont az eleje nem jött be 🙂

  2. Biztos velem van a baj, de nem tudtam rajta nevetni. Seth Rogen másik filmjén sem (Zack and Miri Make a Porno).

  3. szerintem se volt akkora szám. a karakterek cukik voltak, de a mosolygásnál többet nem tudtak belőlem kicsalni az alkotók.

  4. borzaszto nagy csalodas volt. mondhatni 1 rakas szar. tenyleg. tipikus, mar rohadtul lejart fuves klisekkel volt teledugva az egesz. james franco miatt akartam megnezni, mert nagyon szimpatikus a csavo, de o sem tudta megmenteni. bar gondolom a karaktere kotott volt. tipik mamlasz szarok mindenre fuvezos diler. minden baromsagon rohog mint 1 debil. seth rogen meg szimplan csak 1 fos. ien az eroltetett panik jelenetek, ertelmetlen kiabalas, tok nyomorult kapkodas… szenvedtunk rajta spanommal, es ki is kapcsoltunk. gyalazat. remelem edward norton ikres makos filmje jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *