0

Jackman is játszik a Hóvirág és a titkos legyezőben

A Shanghaiban székelő Oriental Morning Post ma tette közzé, hogy Hugh Jackman fogja játszani a főszerepet a Hóvirág és a titkos legyező angol nyelven készülő drámában, a film Lisa Lee azonos című könyvén fog alapulni. Eredetileg úgy volt, hogy Zhang Ziyi játszhatja a másik főszerepet, ám a színésznő kilépett a produkcióból, helyére pedig Li Bingbing (A Tiltott Királyságból lehet ismerős és a képen is ő látható)  került.

Az alkotást Wayne Wang rendezi, aki ma láthatott hozzá a forgatáshoz Hengdianban, Jackman majd február közepén csatlakozik a stábhoz. A forgatókönyvet Wang írta Michael Ray-jel közösen.

A regény tartalma: Két élet, két női sors lenyűgöző krónikája a regény s a Kínában életre hívott titkos női civilizációé. Két kislány hat éves korától egymásban találja meg azt az esélyt, amit máskülönben megtagadott volna tőlük az élet. Kapcsolatuk meleg, szívderítő, felkavaró és drámai, szinte erotikus. Az erős kötődés a házasságuk után, az anyaság örömei és tragédiái közepette is megmarad, mígnem közéjük áll egy félreértés. Fájdalmasan gyönyörű történet szeretetről, bánatról, barátságról, egy letűnt, titkos világról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *