0

A Machete 94 óta be van tervezve

A Sin City 2005-ös bemutatója után szóba került a második rész, de ahogy már korábban is írtam, elég vicc kategória már, hogy aki beszél a folytatásról a forgatás kezdetével kapcsolatban mást mond, mint az azt megelőző, szóval itt már csak akkor lesz biztos minden, ha ténylegesen hozzá fognak látni a munkálatokhoz. Robert Rodriguezt sikert ismét megszólaltatni a sequellel kapcsolatban, aki legalább nem mondott semmit arról, hogy mikor csattanhat el az első csapó: “Tudom, hogy Frank (Miller) meg akarja csinálni, azt is tudom, hogy én is szeretném a folytatást, de nem tudom megmondani mikor kezdünk hozzá…az biztos, hogy nem ez lesz a következő film, amit rendezni fogok. Ez nem azt jelenti, hogy nem ehhez fogok hozzálátni a következő művem, mivel megvan az esély erre.” – mondta Rodriguez és azt is hozzátette, hogy a forgatókönyv már 2007 óta készen van.

És akkor essen szó a Machete akciófilmről, amelynek a forgatása véget ért és jelenleg a vágószobában ügyködnek az alkotáson, a produkcióról Danny Trejo szólt pár mondatot: “A Desperado óta Robert erre a filmre készített fel engem. Mindenki azt hiszi, hogy a Machete az ál-előzetes alapján készül, de nem, a Desperado és a Volt egyszer egy Mexikó után ezzel a filmmel jutunk csak el igazán a csúcsra. Még lesz egy csipetnyi az Alkonyattól pirkadatig hangulatából is. Azt hiszem, hogy ez lesz Rodriguez legjobbja. Nem azért mondom mindezt, mert én vagyok a Machete főhőse, nem, ez egyszerűen hatalmas film lesz és mindenki aki beül erre a filmre ugyanígy fogja gondolni. A Macheteben nagy csata lesz Amerika határainál, az emberek odafigyelnek arra, hogy mi zajlik az országa pereménél, mi pedig megmutatjuk a negatív oldalát mindkét oldalnak.

Rodriguez pedig ezt mondta a Macheteről: Gyakran beszéltünk Dannyvel arról, hogy egy franchise alakot faragunk belőle. 94-ben esett erről szó először…talán a Desperado forgatása alatt, ekkor beszéltünk először Macheteről.

A Macheteből egyébként trilógiát terveznek, a második rész címe Machete Kills, a harmadik pedig Machete Kills Again címre fog hallgatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *