2

2012-ben jön Venom, Topher Grace nem tér vissza

Sam Raimi nem akarta Venomot a Pókember harmadik részébe, a stúdió nyomására került be a film a címszereplő egyik legnagyobb ellensége. A rajongók többsége nem volt megelégedve a látottakkal és szerintük Topher Grace sem volt megfelelő választás a szerepre. 2 évvel ezelőtt jelentették be, hogy el fog készülni egy Venom film is, előreláthatólag majd 2012-ben jön a mozikba a produkció. Jacob Aaron Estest kérték fel arra, hogy tegyen a stúdió fejesei elé egy forgatókönyvet, aki ezt meg is tette, ám az nem tetszett senkinek. Ezek után Paul Wernick és Rhett Reese (Zombieland) firkantotta le gondolatait a filmmel kapcsolatban, ők két verziót is készítettek a szkriptből, a stúdió már boldogabb volt, de még felkérték Gary Rosst, hogy csiszolgasson a forgatókönyvön, nagy a valószínűsége, hogy ő fogja rendezni az alkotást.

De visszatér-e Grace? Nemrég megkérdezték tőle, hogy felvették-e már vele a kapcsolatot a producerek, amire azt válaszolta még semmit nem hallott a film felől és egyébként se tervezi, hogy ismét el fogja játszani a figurát.

2 komment

  1. Nem a színésszel volt a baj a Pókember 3-ban, hanem az egész történettel. Venomra lehetett volna építeni a Pókember 4-et, és szépen kidolgozni az egész történetet. Így viszont nem sok tere volt a filmben, na meg egyszerűen túl sok volt Pókember ellenségéből.
    Egy önálló – Pókember nélküli – Venom tilm nem biztos, hogy jó ötlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *