0

Wes Anderson tervei

Wes Andersonnak új alkotását, a Fantastic Mr. Fox-ot pénteken mutatták be limitáltan, mondhatni elég nagy sikerrel Amerikában, a rendező azonban máris új terveket szövöget. A stop-motion animációs filmben van egy jelenet, amelyben a főhős róka fia egy White Cape nevezetű képregényt olvasgat. Ezen képregény alapján pedig lehetne egy spin-offot készíteni.

Ez még csak egy ötlet, amit biztosan el fog készíteni az a 2006-ban bemutatott Van barátod? francia vígjáték új verziója. Az eredeti története: Francois sikeres és befutott műkereskedő Párizsban, akinek (majdnem) mindene megvan, hisz az üzlet jól megy, a barátnője szereti, a lakása lenyűgöző jólétet sugall. Amije pedig nincs meg, azt általában könnyedén megkapja. De Francois-nak nincs legjobb barátja. Ezt természetesen be nem vallaná barátai előtt, így belemegy egy olyan fogadásba, melynek értelmében a nemrég megkaparintott antik vázáról kellene lemondania, ha tíz napon belül nem mutatja be legjobb barátját.

Azt nem tudni, hogy mikor lát hozzá a forgatáshoz. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem is oly rég azt emlegette, hogy az űrben készítene filmet, bár ezt az elképzelését valószínűleg senki nem fogja támogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *