4

Vámpíros film A hullám rendezőjétől

Egy este a 18 éves Lenat megharapja Louise, egy háromtagú női vámpírcsapat vezetője, a lány pedig maga is vámpírrá válik, ami áldás és átok is egyszerre. Lena kezdetben élvezi az új életét, ám a többiek hatalmas vérszomja csöppet megijeszti őt. Közben beleszeret egy beépített zsaruba és úgy dönt, hogy hátat fordít “nővéreinek”, otthagyja a bandát, csakhogy ez nem megy olyan egyszerűen.

A We Are the Night (Wir Sind Die Nacht) horrort Dennis Gansel rendezte. Tőle 2001-ben a Csajok a csúcson vígjátékot láthattuk, majd a Napolaval jelentkezett, tavaly pedig A hullámot láthattuk tőle.

A főszerepet Karoline Herfurth (Parfüm) kapta, mellette feltűnik még Nina Hoss (Arfikai szeretők), Jennifer Ulrich (A hullám), Anna Fischer (Berlin – A fal leomlik) és Max Riemelt (Napola) is.

4 komment

  1. Csajok a csúcson -német vígjáték, gáz. A Napola jó volt,A hullám pedig még jobb. Szóval vagy hatalmas, nagyságos film lesz ez a horror vagy pedig visszalép egy szinttel, akkor pedig számítani lehet rá, hogy a következő filmje nézhetetlen lesz, ha tartja a trendet:)

  2. olyan kis különleges ez a csaj, én szeretem nézni 🙂
    ja, és a németek tudnak nagyon jó filmeket csinálni, ha akarnak, szóval biztos megnézem majd.

  3. Ez a teaser vagy mi elég ratyi, a Napola és A hullám jó filmek egyébként, ezt meg majd meglátjuk.

  4. A hullámot (die welle) eggy remek filmnek tarom .Érdekes szemszögböl közeliti meg a valóságot. Bemutatja hogy még ma is ebben a korban is létre lehet hozni ijen mozgalmat .A A We Are the Night a hullám rendezőjének ulj filmje sokakat fog érdekelni de szerintem sokan fognak benne csalódni. A hullám eggy történelemre alapulo ifjusági mozgalom.Van benne ötlet és a megvalósitás is egész jóra sikeredett.De ez a z uj film hát……..nemhiszem hogy sikerül a hullám változatos eseményekben dús történetét felülmúlnia.Egyébként ez a film még eggy ideig korai mert ha vámpírosfilm akkor alkonyat.És ha alkonyat akkor vámpírok.Most ez vezeti a vámpíros filmekben a top ot . Nemlessz könnyű eggy ijen ulj ötletet megvalósítani ijen kevés tapasztalattal .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *