3

Utolér – magyar thriller

Az origón olvastam, hogy Dyga Zsombor (Tesó, Kész cirkusz) éppen az Utolér filmjét forgatja, ami thriller lesz. Nem sok ilyen műfajú alkotást láthatunk Magyarországon, talán a Kaméleonra lehetett volna ráfogni, hogy thriller, de azt annak alkotói szélhámosfilmnek becézték.

Az Utoléren december 24-ig dolgozik a stáb, a film  Kelet-Európában játszódik és nem magyarul, hanem angol nyelven fognak szövegelni benne és nemzetközi szereplőcsapat lesz benne látható. Egy három szálon futó, sötét, csavaros történetről van szó, amiben egy pincérnő, egy mentőorvos és egy korcsolyázónő hirtelen veszélyes szituációba kerül. Ónodi Eszter játssza a pincérnőt, Andrew Hefler pedig az orvost alakítja, a színész egyébként már a Fekete Kefében és a Kontrollban is feltűnt. Bartsch Kata pedig a korcsolyázónő lesz, őt legközelebb a Poligamyban nézhetjük meg. Seress Zoltán és Heinz Trixner is benne lesz a thrillerben.

3 komment

  1. Szobafogság: magyar thriller most a mozikban. Elvileg magyar-svéd kopordukcó Nagy Ervin (Kaméleon) főszereplésével. De elég thriller hangulata volt az Emeletnek is, csak az inkább sci-fi volt fővonalban.

  2. @Repce Manó: A Szobafogságot nem láttam, majd dvd-n egyszer, elvileg Miecs elmegy rá, remélhetőleg ír is róla. Kéne jó thriller itthonra,illetve inkább úgy mondom, hogy sok jó magyar thriller kéne, amire elmennek a nézők is és akkor nem csak a gagyi vígjátékokat készítenének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *