24

Szinkronos Avatar előzetes

Szerintem ezt láttam a moziban múltkor a 2012 előtt. Nekem semmi bajom Kőszegi Ákossal, de könyörgöm, nagyon nem illik a kemény, marcona és egyébként is alapból badass-nek kinéző ezredeshez. Remélem, hogy a végső változatban nem Kőszegi hangján fog megszólalni Quatrich. Egyébként a film kedvéért szerintem életemben először elmegyek IMAX-ba (mondjuk Budapestre).

Csak összehasonlításképpen egy videó, amelyben az eredeti hangok hallhatóak.

24 komment

 1. Nem biztos, hogy ez lesz a végső változat, az ilyen előzetesekhez általában külön szinkront gyártanak. Továbbra is maradok a szinkronos IMAX3D-nél.

 2. oké, ezt látni kell, még ha szinkronosan is éppen. Kőszegi meg nem kell egyszerűen, mást.
  @koimbra egyébként a terv hasonló, irány bp, aztán lesz az ami lesz. ezt is, de a filmet is várom, nagyon…

 3. A szinkron nem biztos, hogy ugyanaz lesz, mint az előzetesben, bár bevallom őszintén, engem Rippley hangja jobban zavart. Olyan volt, mint valami huszonéves szőke. :S
  Szintén IMAX 3D lesz belőle, sőt, életem első 3D-s filmje. Már alig várom. Az IMAX-ban mennyire gyorsan szoktak elkelni a jegyek? Gondolom előre le kell foglalni, de mennyire kell figyelni a dátumot, hogy le ne késsek róla?

 4. Tipca: Érdemes minél előbb. Naponta sem árt ellenőrizni, lehet-e már foglalni. Meg hogy ne a legputribb kakasülőre maradjon csak hely…
  Úgy emlékszem, Avatar Day-re is viszonylag korán elkapkodták a jegyeket, pedig akkor még alig volt reklámozva a film.

  Első 3D-s filmed lesz? Az komoly 😀 Nagyon durva élmény lesz… Én HP6-ot néztem IMAXben, a 3D ott is baromi jó volt, de az Avatar mérföldekre le fogja körözni, mert:
  1. Nem utólag alakították át, a kezdetektől fogva erre a technikára tervezték.
  2. Cameron új kamerája brutálisan jól működik.
  3. Nem szaros 15 perc lesz 3D-s, hanem az egész 166 perces film! 🙂

 5. Én is azt mondom, hogy a végleges szinkron nem ez lesz.
  Biztos nagyon nagy élmény lesz a film 3D-ben, nekem viszont sajna most egyszerűen nem érné meg (anyagilag) felmenni miatta Pestre, úgyhogy szerintem maradok a “hagyományos” verziónál.

 6. voltam Imaxon is, sima 3d-n is, többnyire mindenen, de baj ha nekem nem várós 3dben? kényelmetlen a szemüveg, kilátok alóla, stb… tuti sima digitálisba nézem

 7. Nem értem miért kell szinkronosnak lennie. Nem kell 14 éveseket moziba vinni és már ők is tudnak olvasni. Vááááááááááááááááááááá.

 8. váó, ahogy a végén az amúgy is szánalmasan erőltetett felszültséget a narrátor kioltotta a varázszóval, “AVATÁÁÁÁR”, azt tanítani kéne.
  szinkronosan akkor se nézném meg ha fizetnének érte.

 9. Amit mondtak, hogy a feliratosan azért lehetetlen, mert el lehetetleníti a látványt, nem tudom milyen képarányban láthatjuk majd a filmet, de meglepne, ha olyanban menne, hogy ezt ne tudják megoldani.

 10. LEGYEN FILMDROID AVATAR IMAX DAY! 🙂
  Nekem is ez lesz az első élményem IMAX moziban úgy tervezem. (ha lesz jegy még rá idén egyáltalán)

 11. én is gondoltam, hogy imax-ben nézem meg, mivel nem vagyok pesti ezért nekem sem könnyű csak ugy odajutni, bár én tán jővőre nézném meg, mert idén nem lesz időm.

  Off:
  Koimbra-hoz: ma láttam a nincs kettőt négy nélkül filmet, és a két (négy) főszereplőnek volt a neve Coimbra, és innen szedted az irói nevedet?

 12. Elég nagy “nevek” rendezték és működtek benne eggyütt szerintem a maga a film nem lehet annyira tragikus.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *