4

Röviden…

Cécile de France is leszerződött Clint Eastwood misztikus thrilleréhez, a Hereafter forgatása már elkezdődött a múlt hónapban. A főszerepet Matt Damon kapta, a történet három emberről szól, akiknek már volt halálközeli élménye.

– A Splash News-on megnézhető néhány kép a Romantics film forgatásáról, Katie Holmes és Anna Paquin főszereplésévél készül a produkció.

– Dwight Schultz is feltűnik néhány másodpercre a Szupercsapat filmben, a színész a sorozatban Murdockot játszotta.

– A pletykák szerint Rachel McAdams lesz Fekete Macska a Pókember 4-ben, néhány órával később pedig arról lehetett hallani, hogy Romola Garai-t hallgatták meg az egyik női főszereppel kapcsolatban.

– Kiderült, hogy Mel Gibson James Bond szeretett volna lenni, ám a producer, Albert Broccoli szerint a színész túl alacsony volt a szerephez. “Nem egy Mel Gibson filmet akarok csinálni, hanem egy James Bond mozit” – mondta a producer.

– Guy Ritchie helyett Francis Lawrence rendezi a Sgt. Rock akciófilmet, a cselekmény a jövőben fog játszódni.

– Jennifer Aniston, Bradley Cooper és Zach Galifianakis lesz a főszereplője a You Are Here romantikus filmnek

– Úgy volt, hogy Danny Elfman készíti a Farkasember zenéjét, de kilépett, mivel eléggé elfoglalt mostanában. Elég érdekes, mivel már többször csúsztatták a bemutató dátumot, ennyi idő alatt el kellett volna készülnie, nem? Helyére Paul Haslinger került.

– Len Wiseman készítheti el a Nocturne posztapokaliptikus filmet, a történet egy csapatnyi túlélóre fókuszál majd. Még nincs forgatókönyvíró leszerződtetve.

– Alice Csodaországban poszter

– 4GB Transformers pendrive

 – És egy kis Star Wars

4 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *