2

Filmet forgatnak a régi, klasszikus ufós sorozat alapján

Májusban írtam arról, hogy mozifilmet készítenek a 70-es években nagy népszerűségnek örvendő UFO sorozat alapján. Van már rendezője és főszereplője a projektnek. Joshua Jackson (A rejtély sorozat) játssza Paul Foster tesztpilótát, aki csatlakozik a S.H.A.D.O. (Superme Heaquaters Alien Defense Organization) titkos szervezethez, amelynek bázisa egy hollywood-i stúdió alatt található. A S.H.A.D.O. feladata, hogy az emberrabló űrlényeket levadássza.

Matthew Gratzner eddig a vizuális effektek terén alkotott nagyot, dolgozott a Vasemberen, a Hancockon, a Trick’r’Treaten és a Nemzet aranyán is többek között. A rendezésbe a Huntin’ rövidfilm kapcsán kóstolt bele, szóval az U.F.O. lesz az első nagyobb megmérettetése ezen a téren. A forgatókönyvet Ryan Gaudet és Joseph írják, akik szintén újoncnak számítanak a szakmában.

Az eredeti sorozat története a 80-as években játszódott, ebben a S.H.A.D.O. egy Holdon lévő bázissal is rendelkezett, ha jöttek a repülő csészealjak, akkor innen indították az Interceptorokat, amelyek kilőtték az ufókat. Ha az űrlények mégis bejutnak a Föld légterébe, akkor a tengeralattjáróik és páncélozott járműveik segítségével oldják meg a problémát.

2 komment

  1. En me’g emlekszem az eredetire. ORF adta anno. Ugyan nemetul senki nemtudott, de ugy ravoltunk kattanva a kepernyore mint a … Hajra, drukkolunk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *