8

Rambo mégis közönséges gonoszokat fog leverni

Még szeptember közepén lehetett arról olvasni, hogy a Rambo ötödik részében szuperkatonák létrehozásán fog fáradozni a kormány, ám nem megy minden a terv szerint és néhány gyilkológép megszökik, a főhősnek meg néhány kommandóssal le kell vadásznia őket. Tegnap este viszont néhány oldal már lehozta, hogy a StalloneZone kapott egy e-mailt Slytól, amiben azt írja, hogy megváltozott a sztori, eltelt jó néhány óra, senki nem cáfolta meg, szóval megosztom Veletek mi volt a mail tartalma.
 From Sly

    Hi Craig,

    This is from Sly to your followers:

    To all the loyal SZoners out there,

    I’m letting you know that Rambo has changed course and the story about hunting the man/beast will be done using another character in the lead. RAMBO himself will be heading over the border to a violent city where many young women have vanished .

    There will be blood.

    Best,
Sly Stallone

Ebből kiderül, hogy Stallone az ötödik felvonásban hagyja a fenébe az eredeti elképzelést és e helyett Rambo egy határmenti erőszakos városkában fog ténykedni, ahol sok fiatal nő tűnt el. Ez nagyjából megegyezik azzal a sztorival, amit legelőször hallhattunk.

De azért ez a szuperkatonás dolog sem fog veszendőbe menni, meg fogja valósítani idővel, de egy teljesen más karaktert fog a film középpontjába állítani. Csak remélni tudom, hogy nem fog viccesen kinézni a főszerepben, hiszen előtte le kell tudnia a Rambo V-öt, a Rocky következő részét, majd jön a erődben-dzsungelben való vadászat…bírni fogja a tempót?

8 komment

 1. Stallonén nőttem fel! És olyna érzésem van hoyg ez a Rambo már nem az a Rambo lesz! Egy másik oldalon olvastam Stallone akar folytatásokat előző “nagy” filmjeiből! Hát nem is tudom!
  -Tango és Cash 2 (Kurt Russelre ráférne egy “comeback”:D)
  -Bérgyilkosok 2 (Újabb ifjú “Titán” bukkana fel,de SLy elintézi:D
  -A pusztító (Valaki emlegette ott ahol olvastam hoyg “Csakis Sandrával” Ez így van,Sandra Bullockal igazán ütne)
  -Cliffhanger 2-(Ezt “állítólag” fontolgatja,pedig nagyon nem kéne!
  -Túl a csúcson 2 ( Ismét “visszavonulhatna” az öreg kamionos:D
  -Kobra 2 (Erre jöhetne bármely csihi puhi bimm bumm:D)
  -Oscar 2 (Nagypapaként mit alakítana és még csettingetne hoyg Frankó Provolóne:D és már unokák lennének de ismét pörgős napja lenne:D
  Na asszem ennyi!

 2. Na ennek én is örülök. A Rambó filmek pont azért tetszettek, mert “földhöz ragadtak”. Nagyon rossz lett volna ez a szuperkatonás sztori. Szuperkatona persze… aztán jött volna a wookie nyílpuska meg a műholdas lézerfegyver.

 3. duckit

  Nem is rossz ötlet! Megnéznék egy Rambo vs Predators filmet, de csakis ha egy dzsungelban lenne a darálás! 😛

 4. @Rolee83: Elképzelhető, hogy a Rambo után azt a dzsungeles szuperkatonás-szörnyes dolgot veszi elő, úgyse küzdött még a vadonban bestiák ellen, Schwarzeneggernek megvolt, de neki nem, szóval lehet úgy van vele muszáj egy ilyet csinálnia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *