11

Kelly Brook klasszikus figurákat utánoz

Közeleg a Karácsony, bizton számíthatunk arra, hogy az ünnepre szabott reklámok fognak a nyakunkba zúdulni, illetve a csatornák lassan agyba-főbe fogják nyomatni, hogy miért érdemes őket nézni ez időtájt.

A Sky Movies Kelly Brook modell-színésznővel reklámozza a saját ünnep műsorkínálatát. Elsőnek Indiana Jones gúnyjába bújt bele a hölgy, szerintem a kép láttán mindenki jobban örült volna, ha a Kristálykopony királyságában Shia LaBeouf helyett Brook játszott volna. Alatta pedig az original Jones látható összehasonlításképp.

A következő fotón Brook A muzsika hangjaiban látott jelenetet utánozza le, az eredetiben Julie Andrews volt látható (ezt a képet is betettem).

Az alábbi képen Brook Audrey Hepburnként pózol, az Álom luxuskivitelben 60-as évekbeli romantikus vígjátékban festett így a színésznő. Összehasonlítva az eredetit és az új fotót azt kell, hogy mondjam Hepburn sokkal jobban néz ki.

11 komment

  1. A “gond”, hogy mindegyik esetben meg sem közelíti az eredetit (ezekre e filmekre és színészekre speciel nagyon érzékeny vagyok). A dögösség nem elég mindig…

  2. Az indys kép béna. Fordnak nincs is feltűrve az inge.:)

    Viccet félre téve az első vicces és jó, de a többi semmi extra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *