4

Hivatalos kép a Jonah Hexből

A Jonah Hex első hivatalkos képe hasonlít inkább egy ruhapróbára vagy egy sminktesztre, nem? Josh Brolin lesz a képregényfilm sebhelyesarcú főhőse, akinek John Malkovich figuráját kell megakadályoznia abban, hogy eltörölje a Föld színéről Washingtont. Korábban úgy volt, hogy zombihadsereg segítségével venné át a hatalmat.  Megan Fox játssza a főhős szerelmét.

A forgatókönyvet Mark Neveldine és Brian Taylor, a Crank alkotói írták, egy ideig úgy volt, hogy ők rendezik a filmet, ám végül kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva átpasszolták a feladatot másnak. Így a produkciót Jimmy Hayward dirigálta, aki a Pixarnál dolgozott korábban animátorként. A forgatásról jött már korábban néhány kép, itt Brolin látható, itt pedig Fox.

A képregényről a wikipedián tudsz többet megtudni.

 

4 komment

  1. Imádom Josh Brolint.
    Milk, Nem Vénnek Való Vidék, W., Amerikai Gengszter, Terrorbolgyó. Csak az utóbbi pár filmje amit láttam és amelyben szenzációs volt.
    Emiatt sem aggódom.

  2. @koimbra: hat hogy egy pixaros animator nem cseszi el a rendezest, mert a neveldine paros kurva stilusosan kihozta volna, kellokeppen elszaltan, es viccesen kikacsintosan, de ha a forgatokonyvtol nem ter majd el a tag, akkor szerintem kiraly lesz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *